'Alabalık Tesisleri 50 metre geriye alındı'

'Alabalık Tesisleri 50 metre geriye alındı'
Osmanlı Alabalık Tesisleri 50 metre geriye alındı.

Rize Fırtına Vadisindeki "Osmanlı Alabalık Tesisleri" 50 metre geriye alındı. Vadinin 17. kilometresinde Fırtına Deresi yanında bulunan tesislerinin tarihi köprüsü ve lezzetli yöresel yemekleri kadar "Osmanlı Alabalık Tesisleri 100 metre geride" şeklindeki ilginç tabelasıyla meşhur olduğunu belirten firma sahibi İdris Mıhlama, taşınma gerekçelerini Ayder Yaylası muhabirimiz Dursun Kafasıkarışık'a şöyle izah etmeye çalıştı;

"Ağaçlar yüzünden tesisimizi fark etmeyip geçen araç sahipleri için koyduğumuz bu tabela bizi meşhur etti, müşteri sayımızı arttırdı. Allah'a şükür, işlerimiz oldukça iyi, kazancımız güzel. Zaten ben rakamları kafasında iyi tutan tam bir hesap-kitap adamıyım. Ancak tesisimizin ilerisine koyduğumuz bu tabelanın gerçekleri yansıtmadığını yeni fark ettim. Güvenerek tam 100 metre ileriye koymasını istediğim tabelacı maalesef 50. metreye koymuş. Dolayısıyla tabelada geçen 100 rakamı insanları yanıltıyor. Gerçekte tesislerimiz bu tabeladan ancak 50 metre gerideymiş. Ben de, sözümün eri olduğunu ispat etmek için tesisimi 50 metre geriye taşıdım. Biraz zahmetli üstelik masraflı oldu ama n'apayım ki hizmette sınır ve de sinir yoktur"

Muhabirimiz Dursun Kafasıkarışık ise atlatma bu haberinden dolayı için için sevinirken, sözünün eri olan tesis sahibini tebrik etti. Ancak haberi merkezimize telefonla geçerken Haber Müdürümüzün "o kadar masrafa ne gerek vardı. Keşke tabelayı 50 metre ileriye alsa veya 100'ü silerek 50 yapsaydı" şeklindeki yorumu zaten karışık olan kafasını daha da karıştırdı.

Ben Rıfat YöRüK
Habervaktim Mizah
Ankara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.