Mahir Kaynak'ın Hoca hakkındaki ilginç yorumu

Mahir Kaynak'ın Hoca hakkındaki ilginç yorumu
Eski MİT mensubu ve iktisatçı Prof. Dr. Mahir Kaynak, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ‘Anti-Amerikancı’ olduğunu söyledi.

S Haber televizyonunda yayınlanan AÇI programında bu hafta medya-siyaset ilişkileri tartışıldı. Gazeteci Faruk Bilgin’in sunduğu programda konuklar profesörler Hasan Köni, Mahir Kaynak ve Toktamış Ateş ile emekli Tümgeneral Oltan Evren, Doğan Holding ve AK Parti arasında yaşanan tartışmalar ve ekonomi konusunda yorumlarda bulundu. 

MAHİR KAYNAK: ERBAKAN ANTİ-AMERİKANCIDIR
Prof. Hasan Köni, AK Parti’ye Milli Görüş’ün partisi Saadet Partisi’nin bir muhalefet oluşturabileceği yönünde yorumda bulundu. Köni, daha farklı bir ekonomi politikası sunan Saadet’in önceki oylarını geri alabileceğini belirtti. Konuklardan Prof. Mahir Kaynak ise Milli Görüş’ün devletçi bir ekonomi politikası izlediğini ve her devletin mutlaka bir devletçi bir ekonomi politika izlemesi gerektiğini söyledi. Kaynak, Erbakan’ın ‘Devletçi ve anti-Amerikancı’ olduğunu da kaydetti. 

KURTULMUŞ, ERDOĞAN’A BİR MİKTAR MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİ GİYDİREBİLİR
Prof. Toktamış Ateş ise Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş’un çok zeki bir politikacı olduğunu ve Tayyip Erdoğan’la uzlaşıp, Erdoğan’a bir miktar Milli Görüş gömleğini yeniden giydirebileceğini söyledi. 

TÜMGENERAL ‘MİLLİ GÖRÜŞ’ DEDİ, BİLGİN ‘ÖYLE DEMEYELİM’ DEDİ
Emekli Tümgeneral Oltan Evren de, Tayyip Erdoğan’ın karizmatik bir lider olduğunu ve yaşadığı sürece AK Parti’yi başta tutacağını belirtti. Evren, AK Parti’nin Milli Görüşçü bir politika izlemesinden yana olduğunu söylerken, programı yöneten Gazeteci Faruk Bilgin araya girerek, “Milli Görüş demeyelim, milli duruş diyelim” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Evren, “Ben böyle adlandırıyorum” şeklinde karşılık verdi.

ERBAKAN HOCA İLE İLGİLİ EN ÖNEMLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

AMERİKALI DİPLOMAT: ERBAKAN'DAN KURTULMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Süleyman Kaya – habervaktim.com 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.