Ergenekoncular birbirine girdi

Ergenekoncular birbirine girdi
Ergenekon Terör Örgütü’nün tutuklu sanıklarından Durmuş Ali Özoğlu’dan; Ergenekon’un tutuksuz sanıklarına ağır suçlama: “Bizi sattınız, dut yemiş bülbül gibi sustunuz… Sıra size geliyor”

Ergenekon Terör Örgütü’nün tutuklu sanıklarından Kuvayi Milliye Derneği Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Özoğlu’dan, Ergenekon sanıkları Jandarma Genel Eski Komutanı Orgeneral Şener Eruygur, emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Emekli Orgeneral Kemal Yavuz ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün’e ağır suçlama…

Durmuş Ali Özoğlu, “Gözaltına alınıp bırakılan paşalar dahil hemen hemen herkes (Tuncer KILINÇ paşa ve Sabih KANADOĞLU hariç) dut yemiş bülbül gibi sustular… Sebep her ne olursa olsun meslektaşını satanlar, dostluklarını ve arkadaşlıklarını ilk fırsatta feda edenlere, zulmün ve adaletsizliğin karşısında susanlara hatırlatmak isterim; Sıra size geliyor!” dedi.

"PAŞA'NIN ESAS DURUŞU KİME" HABERİ - TIKLA

TUTUKSUZ YARGILANAN SANIKLARA AĞIR İTHAM
Silivri 5 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi C Blok No: 10’da kalan Durmuş Ali Özoğlu’nun, "Toplumsal Haber" adlı haber sitesinde “Parola Sessizlik” başlıklı köşe yazısı yayınlandı. Özoğlu, Ergenekon Terör Örgütü’ne üye olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Eski MGK Genel Sekreteri Orgeneral Tuncer Kılınç ve Ergenekon kapsamında evi aranan Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu dışındaki tutuksuz yargılanan Ergenekon sanıklarına ağır ithamlarda bulundu. 

İŞTE O YAZI
Durmuş Ali Özoğlu, köşe yazısında şunları söyledi:
“Gözaltına alınıp bırakılan paşalar dahil hemen hemen herkes (Tuncer KILINÇ paşa ve Sabih KANADOĞLU hariç) dut yemiş bülbül gibi sustular. 
Sinan AYGÜN cezaevi arkadaşımdı. Ziyaretçilerini ve Aygün’ün tavırlarını çok iyi biliyorum! Tahliye olunca ağzını bıçak açmaz oldu. 
ART televizyonuna baskın yapıldı. Ülkem adına, milletim adına sonsuz üzüntü duydum. O televizyonun yöneticilerinin bir kısmı yakın arkadaşımdır. Benim yayınevim basılıp tarumar edildiğinde ve ben tutuklandığımda, can dostum, iş ortağımın telefonlarına bile çıkmadılar. Sebep; benim Ergenekon’dan tutuklu olmamdı! 
Mustafa ÖZBEK’in tutuklanmasına gerçekten çok üzüldüm, kendisine sabır diliyorum. Yakında çıkacağını tahmin ediyorum! Çünkü bu işler böyle yürüyor! 
Sebep her ne olursa olsun meslektaşını satanlar, dostluklarını ve arkadaşlıklarını ilk fırsatta feda edenlere, zulmün ve adaletsizliğin karşısında susanlara hatırlatmak isterim; Sıra size geliyor!”

KENAN KIRAN / VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.