Dalan’ın Yeditepe’sinden büyük terbiyesizlik

Dalan’ın Yeditepe’sinden büyük terbiyesizlik
Bütün mü’minler Mevlid Kandili’ni büyük bir coşku ile kutlarken, Bedrettin Dalan’a ait Yeditepe Üniversitesi’nde hazırlanan “Küresel Bir Din: İslâm” başlıklı sunuda ahlaksız bir üslup tercih edilerek büyük bir rez

KAÇMADAN ÖNCE YETKİLERİNİ MASON ÜSTADINA DEVRETTİ

Mü’minler Mevlit Kandili’ni coşkuyla kutlarken, Ergenekon kaçağı Bedrettin Dalan’ın sahibi olduğu Yeditepe Üniversitesi ise Peygamber Efendimiz hakkında saygısızca bir dil kullanarak gûya İslamiyet’i tanıttı. 

“HAZRETİ” DEMEYE DİLLERİ VARMADI

“Küresel Bir Din: İslâm” başlıklı sunuda, pek çok müsteşrikin kullandığı üslup tercih edilerek Peygamber Efendimiz’den sadece “Peygamber” diye sözedildi. Kısa başlıklarla İslâmiyet’in gelişme evrelerinin anlatıldığı sunuda, Hz. Muhammed’in hayatından bahsedilirken, zevcesi Hz. Hatice’den de sadece “Hatice” olarak sözedildi ve “Aynı zamanda Peygamberin patronu” denildi. 

İSLÂM TANITIMINDA MÜSTEHCEN RESİMLER 

Yeditepe Üniversitesi’nin “İslâm’ı tanıtımında” bir başka saygısızlık ise kullanılan resimlerle ortaya konuldu. “İslâm edebiyatı” olarak tanıtılan bölümde belden yukarısı neredeyse çıplak durumda olan bir kadın tasviri kullanılarak, “İslâm’la ilgili bir tanıtımda tam bir skandala imza atıldı.

MEHMET YILDIZ / ANKARA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.