Hindi gibi kabardı (VİDEO)

Hindi gibi kabardı (VİDEO)
Eşini Şahane isimli sekreteriyle aldatan ve adı 'Aldatan Nuri'ye çıkan Yaşar Nuri Öztürk bir özel TV’de katıldığı programda kendisinin CHP’ye girmesi için, Hürriyet gazetesi yazarı Tufan Türenç’in etkili olduğunu söyledi.

İŞTE ALDATAN NURİ'NİN O AÇIKLAMASI 

NURİ ÖZTÜRK, İSRAİL'İ SAVUNDU 

NURİ ÖZTÜRK'Ü ÇARŞAF ÇARPTI! 

NURİ ÖZTÜRK, DOĞAN İÇİN NE FETVAR VERİR?

Kamuoyunda ‘sosyete vaizi’ ve ‘aldatan Nuri’ olarak tanınan Yaşar Nuri Öztürk, CHP’nin tartışıldığı Haber Türk televizyonundaki Seçime Doğru Partiler programındaki ‘kibirli’ tavrıyla dikkat çekti. Zafer Arapkirli’nin kendisine sorduğu ‘CHP’ye neden katıldınız ve CHP hangi misyonu temsil ediyor’ sorusuna Öztürk, “Ben kitapları 7-8 dilde yayınlanmış, Amerika’da ders vermiş bir fikir adamıyım” diyerek başladı ve kendisini övmeye başladı.

KENDİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ
Uzun bir süre kendisinin kitaplarından bahseden Öztürk, kendisinin siyasete girmesinin sebebinin 11 Eylül olayları olduğunu ve kendisine en yakın partinin CHP olduğunu belirterek, “Zaten Türkiye’deki dinci-yobazlar bana karşı. Irkçı partide de siyaset yapamazdım. O zaman kendi görüşlerime en yakın gördüğüm, Atatürk milliyetçiliği temelinde siyaset yapan CHP’yi seçtim” dedi.

MHP'YE IRKÇI PARTİ GÖNDERMESİ
‘Irkçı parti’ diyerek MHP’yi kast eden Nuri Öztürk, kendisinin büyük bir fikir adamı olduğunu uzun uzun  anlatınca, araya giren Arapkirli, ‘Süremiz kısa. CHP neyi temsil ediyor?’ tekrar sorunca, Nuri Öztürk yine kendisini övmeye başladı. Nuri Öztürk, “Ben 11 Eylül’den sonra Ortadoğu’daki siyasetin İslam üzerine olacağını biliyordum ve bunda yanılmadım. O yüzden bir misyon yüklendim” ifadelerini kullandı.

TUFAN TÜRENÇ ARACI OLMUŞ
Öztürk, CHP'ye kimin aracılığıyla girdiği konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP’ye girmesi için, Hürriyet gazetesi yazarı Tufan Türenç’in etkili olduğunu söyleyen Nuri Öztürk, Kur'an-ı Kerim’in laikliği önerdiğini iddia ederek: “Kuran-ı Kerim, laikliği içeriyor, bana gerici yobazların yüklendiği zamanlarda, CHP’den teklif aldım.' dedi.

Daha sonra programda söz alan Hürriyet gazetesi yazarı Tufan Türenç de; o dönem Yaşar Beyi aradım ve kendisine en uygun partinin CHP olduğunu ve CHP de siyaset yapması gerektiğini belirttim.' dedi. Türenç: "Lakin CHP hocayı yeterince kullanamamıştır." şeklinde konuştu.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.