İP'den itiraf: Bilirkişi, yöneticimizdir!

İP'den itiraf: Bilirkişi, yöneticimizdir!
Askerî savcının Karargâh Evleri soruşturmasında bilirkişi olarak İşçi Partili Sami Toprak'ı atamasının yankıları sürüyor.

İşçi Partisi Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Elektronik mühendisi ve bilişim uzmanı Sami Toprak'ın bilirkişi-tanık olarak dinlenmesini talep ettik. Bilirkişi-tanık Sami Toprak aynı zamanda İşçi Partisi yöneticisidir." denildi.

2007 genel seçimlerinde İşçi Partisi'nden İstanbul 1. Bölge 7. sıra milletvekili adayı olan Sami Toprak hâlâ partide yöneticilik yapıyor.

İP'ten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yaptığımız incelemede Karargah Evleri tertibinin telefon görüşmelerinde teknik hilelerle süslendiği anlaşılmıştır. Vardığımız bu teknik bulgular, askerî savcılara Genel Başkan Vekilimiz Mehmet Bedri Gültekin'in sorgusunda aktarılmıştır. Askerî savcılar, bunun teknik olarak açıklanmaya muhtaç olduğunu belirtmişlerdir. Bunun üzerine dilekçe vererek elektronik mühendisi ve bilişim uzmanı Sami Toprak'ın bilirkişi-tanık olarak dinlenmesini talep ettik. Bilirkişi-tanık Sami Toprak aynı zamanda İşçi Partisi yöneticisidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.