NTV’den darbe çağrısı yaptılar

NTV’den darbe çağrısı yaptılar
NTV seçim otobüsünde görüşlerini açıklayan bir kişi, ‘Darbe iyi bir şey değil ama tek çare darbe. Böylece AKP’den ve bazı kişilerden tamamen kurtuluruz” derken, üniversiteli iki genç kızın da, ‘Ordu ülkeye el koysun’ çağrısı

‘HİZMETİ NE YAPAYIM, DARBE İSTİYORUM’
Dün Üsküdar’da bulunan NTV seçim otobüsünde vatandaşlardan bazıları aleni darbe çağrısı yaptı. Bir vatandaş AK Parti’nin hizmette iyi işler yaptığını ve bu yüzden oyunu hizmete vereceğini belirtirken, AK Parti’ye oy vereceğini söyleyen kişiye cevap veren bir başka kişi ‘Ben hizmeti ne yapayım. Onurumuz yoksa ne yapayım hizmeti. Darbe iyi bir şey değil ama tek çare darbe. Ben CHP'li değilim artık. Zaten onlar da çarşaftan sonra bittiler. Şimdi artık tek umudum Osman Pamukoğlu. Darbe olursa böylece AKP’den  kurtuluruz” şeklinde konuştu.
 
ANAYASAL SUÇ
Anayasa’da suç olmasına rağmen ‘darbe çağrısı’ yapan genç vatandaşa, üniversiteli olduklarını söyleyen iki genç kız da destek verdi. Üniversiteli kızlar, “Evet, bizler darbe istiyoruz. Tek çare ordunun el koyması. Bizler üniversitede okuyoruz ama boşuna. Zaten kendilerine yakın olanları işe alıyorlar” ifadelerini kullandı.

Seçim otobüsünde bulunan bir başka vatandaşın da, "Ben daha önce oyumu MHP’ye verdim, şimdi CHP’ye vereceğim” şeklindeki sözleri dikkat çekti. 

CNN TÜRK'E CANLI CANLI NTV DARBESİ 

NTV'NİN KADINLARI, AK PARTİ'Yİ CLINTON'A ŞİKAYET ETTİ 

AYSUN KAYACI'DAN AK PARTİLİLERE AĞIR HAKARET 

MEHMET ALİ ERBİL DE AK PARTİ'YE SAVAŞ AÇTI

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.