Garnizon topu Genelkurmay'a attı

Garnizon topu Genelkurmay'a attı
Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Rıdvan Ulugüler, fişleme iddiaları ile ilgili olarak topu Genelkurmay Başkanlığı'na attı.

Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Rıdvan Ulugüler, fişleme iddialarıyla ilgili olarak "Hukuksuz hiçbir şey yapmadık. Gerekli açıklamayı Genelkurmay Başkanlığı yapacaktır" dedi.

Tümgeneral Ulugüler, Şehitleri Anma Günü nedeniyle Kartal Şehitliği'nde düzenlenen törene katıldı. Tören sonrasında şehit aileleriyle selamlaşan Ulugüler, Ana Evi ziyareti öncesi gazetecilere Şehitleri Anma Günü'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye için canını veren şehitleri rahmetle andıklarını belirten Ulugüler "Şehitlerin bize miras olarak bıraktığı bu büyük vatanı azim ve gayretle koruyacağız. Allah böyle aileleri ve çocukları vatanımızdan eksik etmesin. Çünkü bugünkü huzurumuzu ve mutluluğumuzu onlara borçluyuz" dedi.

Garnizon Komutanı Ulugüler, gazetecilerin "fişleme iddialarına" ilişkin sorularını da şöyle cevaplandırdı: "O tür şeylere Genelkurmay Başkanlığı gerekli cevabı verecektir. Kanun ve nizamın dışında işimiz olamaz. Gerekli cevabı Genelkurmay Basın Halkla İlişkiler Dairesi verecektir."

Tümgeneral Ulugüler hakkında Kayseri'de 9 mahalle, birçok kafe ve bazı otellere askerin gitmesini yasakladığı iddia edilmişti. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.