Samsunsporlulardan siyasilere pankartlı tepki

Samsunsporlulardan siyasilere pankartlı tepki
Bank Asya 1. Liginde Malatyaspor'u evinde 2-0 yenen Samsunspor'da siyasilere tepki bitmiyor

Malatyaspor maçında takımlarını 90 dakika destekleyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, ligde sıkıntılı günler geçiren takımlarına destek vermeyen siyasilere parkartlı tepki gösterdi. Tepkilerden en çok nasiplenen ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz oldu.

Ligde yönetim ve puan anlamında sıkıntılı günler geçiren, adeta sahipsizliğine terk edilen Samsunsporlu taraftarlar, Malatyaspor maçında açtıkları parkartla şehrin siyasetçi ve belediye başkanlarını protesto etti. Samsunspor için hayati önem taşıyan maçta takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar, 90 dakika hiç susmadan destek vererek maçın 2-0 kazanılmasında en büyük itici güç oldu.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında tempolarını artıran taraftarların bu yarıda açtıkları pankart dikkat çekti. Samsunspor'a yeterli desteği vermeyen, maçlarına gelmeyen siyasileri protesto eden taraftarlar, 'sahipsiz şehrin, sahipsiz takımı' yazılı pankartla milletvekilleri ve belediye başkanlarına tepki gösterdi. Taraftarların öncelik hedefleri arasında, bir dönem Samsunspor'un başkanlığını da yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yer alırken, 'Yusuf Ziya Yılmaz sözünde durmaz, bu büyük taraftar sana oy kullanmaz' tezahüratında bulundu. 

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.