Dündar yüzünden şakağına sıkarak intihar etti (VİDEO)

Dündar yüzünden şakağına sıkarak intihar etti (VİDEO)
Star'da ana haberleri sunan Uğur Dündar Ergenekon dosyasında aile hayatının geçmesi üzerine infiale kapıldı. Canlı yayında veryansın eden Dündar, "Sığınacağımız hukuk bize bunu yaparsa kimler neler yapmaz. Bir kelime doğruysa intihar ederim" dedi. Dündar,

DÜNDAR'IN ÇILDIRDIĞI AN-VİDEO 

DÜNDAR TELEVİZYONDAN AK PARTİ'YE SALDIRIYOR! 

M. ALİ BİRAND, KARAYALÇIN MHP'Yİ BÖYLE KULLANDI

Star haberi sunan Uğur Dündar, dün akşam haber bültenini sunarken Ergenekon iddianamesinde kendisiyle ilgili geçen bölüme olağandışı bir tepki verdi. İddianamede ailesiyle ilgili bölümle ilgili olarak Dündar, olayların Çiller döneminde yaptığı haberlerden başladığını söyledi. Eşinin evlendikten sonra Brezilya'ya gittiğinin iddia edildiğini söyleyen Dündar, "Evlendikten sonra eşim tek başına hiçbir yere gitmedi. Bir kişi bunu ispat etsin görevi bırakırım" dedi. Dündar, "Yargı eliyle aile düzenimiz yerle bir ediliyor" diyerek Başbakan'a seslendi. Uğur Dündar, “Birisi bize hakaret ettiğinde yargıya gideriz, peki yargı bize hakaret etti şimdi ne yapacağız? Oldu gelin beni öldürün” dedi.

ŞAKAĞINA SIKARAK İNTİHAR ETMİŞTİ

Ergenekon iddianamesinde kendisiyle ilgili geçen iddialar hakkında Star haberde bağırıp çağıran ve iddiayı ‘iftira’ diye nitelendiren Uğur Dündar yüzünden 1996 yılında Şerafettin Yardımedici intihar etmişti. Dündar’ın Arena adlı programında “Büyücü Hoca” olarak lanse ettiği Şerafettin Yardımedici, şakağına sıktığı tek kurşunla intihar etmişti.

2003: KENDİLERİNİ YAKTILAR

Yardımedici’nin intihar etmesi Dündar’ın tek vukuatı değil. Yine 2003 yılında İstanbul Haliç Köprüsü’nün korkuluklarına çıkan ve Uğur Dündar’ın Arena adlı programında yayınlanan haber yüzünden yetiştirme yurdundan atıldıklarını söyleyen 8 genç, üzerlerinden çıkardıkları giysilere tiner dökerek yakmışlardı... Gençler, söz konusu programa bu şekilde tepki göstermişlerdi...

2006: “TESETTÜR FACİASI”NIN ALTINDA DA DÜNDAR’IN İMZASI VAR

Dündar’ın bir başka vukuatı ise Konya’da yalan olduğu ortaya çıkan ve basında ‘Tesettür Faciası’ olarak nitelendirilen olay olarak biliniyor. “Tesettür faciası” olarak gündeme getirilen ve “Konya Numune Hastanesi’nde görevli iki bayan doktorun 15 yaşındaki bir çocuğun testis röntgenini çekmediği” iftirasını içeren haberlerin altında da Uğur Dündar’ın imzası vardı. Doğan Grubu televizyonlarında çarşaf çarşaf yer verilen bu iftira, Hürriyet’te de yine Uğur Dündar imzasıyla “tesettür faciası” başlığıyla yer almış, iddiaların kocaman bir iftira olduğunun ortaya çıkmasıyla Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök bile “özür” dilemek zorunda kalmıştı.

ÖVÜNDÜĞÜ HABER DE AŞIRMA

Uğur Dündar’ın “Çocuklarıma bırakacağım en değerli miras” diye nitelediği ünlü “Rüşvetin belgesi” haberinin de, aslında Arena’nın istihbarat şefi Ulvi Yanardağ’a ait olduğu, Uğur Dündar’ın sadece bir İsviçre bankasının önünde fotoğraf çektirerek haberin üstüne konduğu ileri sürülmüştü.

İŞTE İDDİANAMEDE GEÇEN BÖLÜM


Uğur Dündar'ın Ergenekon iddianamesinde adı geçen bölümde şöyle deniliyor: "Asala.doc" isimli bir MSword dosyasında [email protected] isimli e posta adresinden [email protected] isimli e posta adresine gönderildiği, söz konusu e posta adresinin İlhami YANGIN isimli bir şahıs tarafından kullanıldığı, e posta içerisinde İlhami YANGIN isimli şahsın, "BTV kanalında haber müdürü olarak göreve başladım.. ama bu Özer Çiller çok küfürlü haberler yazdırmak istedi. bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. yne kütüphaneye kapanmıştım. ama bir baktım ki, benim ismim silinmemiş künyeden. ve bütün mahkemeler bana açılıyor. hemen uğur dündara haber yolladım bana mahkeme açma diye. TUNCAY ÖZKAN da o sıralar arenada çalışıyordu. hemen araya girerek benle görüşmek istedi. görüştük, bana arenaya çıkmamı teklif etti." "ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs." "sonra bir kızgınlık anında tuncaya dedim ki tamam bu iş ama bi şartla para isterim" "ankarada paramıaldım ve arenaya çıktım. naklen yayın değildi. çillerle ilgili attım tuttum." "ertesi hafta aydınlık haber yaptı özer çiller ilhami yangın a 500 bin dolar önerdi diye. bilsem o parayı da alır onu savunurdum.." "eğer bu işi buradakesmez de sabah gazetelerde falan sürdürürseniz elimde banka dekontlarıyla kanal kanal gezer sizi rezil ederim dedim. o sıra tuncay ankaraya geldi yalvardı beni rezil etme diye." "savcı çağırdı beni ankara basın savcısı çiller hakkında tatbikat yapmak için . anlat bildiklerini de di. ne anlatacağım dedim. basında böyle ne kadar para verilirse o kadar konuşuluyor. ben de aldığım para kadar yalan söyledim dedim. savcılık hiç bir şey yapmadı." "bu aydın doğan hep böyle yapıyor baskı ve şantajla insanları kullanıyor. gerçi ben isteyerek yaptım ama yapmasaydım senelerce hapis ve milyarlarca para cezası ödemem gerekiyordu."

HABERVAKTİM.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.