Emin Gürses’ten dehşet sözler

Emin Gürses’ten dehşet sözler
“Başörtüsünü serbest bırakın, kavgayı başlatın, millet birbirini yesin” Ergenekon Terör Örgütü mensuplarının millete ve milletin değerlerine ne kadar düşmanca yaklaştıkları gözler önüne serilmeye devam ediyor.

Ergenekon’un üniversite yapılanması içinde etkin olduğu iddia edilen ve Harp Akademeleri’nde ders veren Emin Gürses, Ergenekon’un ikinci iddianamesinde yer alan 23.01.2008 günlü telefon görüşmesinde, TBMM’nin gündeminde olan ve üniversitelerde başörtüsü serbestliği getiren anayasal değişiklikler konusunda, darbe zemini oluşturmak için başörtüsünün serbest olmasını istiyor. 

“MİLLET BİRBİRİNİ YESİN”

İşte Gürses’in görüş ve inanç farklarını tartışma ortamından kavga zeminine çekerek, yönetim aleyhine kullanılacak bir istikrarsızlık oluşturma amacı güden sözleri: “Şimdi ben komutanlara Harp Akademisi’nde söyledim. Ben olsam başörtüsü maşörtüsü serbest. Başınızı ne ederseniz edin serbest. Ondan sonra derim ki ekiplere, kardeşim kavgayı başlatın. Millet birbirini yesin. Bir bunu yaparım. Bak tam zamanıdır. Bırakacaksın birbirini yesin millet. Ondan sonra Tayyip oradan çıksın altından...” Gürses, ayrıca “İhtilal yaptığımız zaman bunların hepsini temizleyeceğiz” demişti.

HASAN TOSUN-VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.