Saçan'dan dehşet verici ifadeler

Saçan'dan dehşet verici ifadeler
Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan eski polis müdürü Adil Serdar Saçan ile gazeteci Güler Kömürcü’nün teknik takibe takılan telefon görüşmelerinde sarfedilen sözler, Ergenekon davasının ikinci iddianamesinde yer alıyor. S

“Başörtülüleri ağaçlarda sallandırma zamanı yakın”

Güler Kömürcü ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Adil Serdar Saçan, Atatürk'ü rüyasında gördüğünden bahsettiği ve rüyanın etkisinde kaldığını belirttikten sonra, “Vatana ve millete hizmet etmeye hazır duruma geldim. Artık yakında hizmete başlayacağım gibi geliyor” diyerek görüşmeyi sona erdiriyor. Güler Kömürcü ile yaptığı diğer telefon görüşmesinde de Adil Serdar Saçan, “Vallahi kimseye bir şey yapmıyorum daha. Buralarda oturuyoruz. Zamanı gelecek, yaparız inşallah” diyor.

Başörtüsü rahatsızlığını da sıklıkla görüşmelerde dile getiren Saçan’ın, “Meclis’te türbanlı kadınlar için ayrı şey açılıyor. Nedir o? Berber-kuaför açılıyor. Gider ondan sonra bir bakarsın ki ağaçlarda sallanmalar var. Az kaldı. Çok az kaldı yani... Sabırları çok zorluyor bunlar. Bunlar Türk devletinin refleksini bilmiyorlar. O refleks yalnız yakınlaşıyor, onu sana söyleyeyim. Bir gecede bütün her şey değişebilir yani... Ha bu millet direnir mi? Bu millet güç neredeyse ona tapar. Ertesi gün bakarsın o refleksif hareketi yapanların yanında yer almış hepsi” şeklinde konuşmaları iddianameye de yansıdı.

Aslan Değirmenci-VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.