Dine söverken turp gibiydi!

Dine söverken turp gibiydi!
Ergenekon’un 12. dalgası sebebiyle önceki gün evine baskın yapılan ve aramada birçok eşyasına el konulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Türkan Saylan, televizyonlara ağır hasta görüntüsü vermiş ve üstünü battaniyeyle k

GENELKURMAY VE MİT RAPORU: SAYLAN'IN DERNEĞİ MİSYONERLİK YAPIYOR

Üsame KARAKIŞ'ın haberi...


Doğan grubuna bağlı malum medya da olayı abartmış, Saylan’ı mağdur ve mazlum gibi göstermeye çalışmıştı.
Oysa Saylan, daha geçtiğimiz Cuma günü Nişantaşı Işık Lisesi’nde derneğinin ödül töreninde yine Ergenekon kapsamında evi aranan Sabih Kanadoğlu’na ‘Cumhuriyet Ödülü’ vermişti. Saylan, bu gecede ön plandaydı. İçkili yapılan resepsiyonda viskiler, rakılar su gibi akıtıldı. Saylan, yaklaşık dört saat süren ödül töreni sırasında tüm organizasyonla yakından ilgilenmişti. Saylan, Işık Lisesi’nde düzenlenen programda, resepsiyonun ardından ödül töreninde yarım saat kadar bir konuşma yapmış, burada İslam’a karşı ağza alınmayacak sözler sarf etmişti. Saylan, yaklaşık 4 saat süren programı sonuna kadar takip etmişti.

OSMANLI’YA VE DİNE HAKARET ETMİŞTİ
Türkan Saylan, geçtiğimiz Cumartesi günü ÇYDD’nin düzenlediği programda, Osmanlı toplumuna, "Padişahın ayağını öpen, eteğini öpen insanların oluşturduğu bir topluluk" diyerek hakarette bulunmuştu. Saylan, "Tanrı’nın yaptığı yasalara değil, insanların yaptığı değişken yasalara tabiyiz. Bütün bunları içselleştirmiş savcılara, avukatlara gerek duyuyoruz” demişti.

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.