'İncil ve karma evler' için komisyonculuğa başladı

'İncil ve karma evler' için komisyonculuğa başladı
Ergenekon soruşturmasının 12. dalgasında evi aranan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Türkan Saylan, bu olayı ranta dönüştürdü.

İŞTE BİR ÖĞRENCİNİN AĞZINDAN ÇYDD 

BİRAND: NE ÖZRÜ ULAN!

Doğan Yayın Holding'e televizyonlarda neredeyse 24 saat canlı yayınlarla 'bağış yapın' çağrısı yapan Türkan Saylan, Gazeteci Mehmet Ali Birand'dan da büyük destek gördü. Dünkü akşamki haber bülteninde bülten boyunca Türkan Saylan'ı canlı yayında tutan ve 'Herkes bağış yapın. Paralar yağıyor Türkan Hoca, merak etmeyin' diyen Birand, insanlardan ÇYDD'ye bağış yapmasını istedi.

KOMİSYONCULUĞA SOYUNDU
ÇYDD'den daha önce burs almış bir öğrencinin 'İncil okutuyorlar, karma evlerde kalıyorlar' itirafıyla deşifre olan ÇYDD için para isteyen Mehmet Ali Birand'ın bu tutumu 'komisyonculuk' olarak yorumlandı. Birand, dünkü haber bülteninde ekranın bir köşesinde ÇYDD'nin hesap numaralarını göstererek, 'Haydi herkes bağış yapsın. Çocukları okutalım. 70 milyon TL lazım' diyerek, vatandaşlardan para istedi.

VERGİ HIRSIZLIĞI VE BAĞIŞ ÇAĞRISI
Birand'ın bu çağrısından hayli keyiflenen Türkan Saylan, Birand'a teşekkür ederken, 1 milyara yakın vergi hırsızlığı cezası alan Doğan Yayın Holding'in ÇYDD için bağış çağrısı yapması da manidar bulundu.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.