Şok itiraf: Çatlı'yı odunla öldürdük!

Şok itiraf: Çatlı'yı odunla öldürdük!
"Susurluk kazasında Mercedes'ın arka sol koltuğunda Abdullah Çatlı oturuyordu. Sadece sağ kolu kırıktı. Kolunu büktük, daha sonra da odunla öldürdük"

Ergenekon soruşturması kapsamındaki 2. iddianamenin 248 klasörden oluşan ve 2 DVD'ye kaydedilen ekleri sanık avukatlarına verildi. Akşam'da yer alan haberlere göre klasörlerde daha önce tartışmalara yolaçan gizli tanıkların kimlikleri ile ülke güvenliğine zarar verebilecek gizli belgeler klasörlerde yer almadı.

2. iddianamenin ekleri arasında yeralan gizli tanık Kıskaç'ın ifadesi ise tüyler ürpertici. Kıskaç'ın, 30 Kasım 2008'deki ifadesinde, 'Antalya JİTEM'de görevli Başçavuş Hakan'ın kendisine, 'Uyuşturucu babalarını, Abdullah Çatlı'yı biz vurdurduk, O kendi çıkarları için çalışmaya başladı. Kazanın bizde kayıtları var. Araç çarptıktan sonra Abdullah Çatlı sağdı. Sağ kolu kırılmıştı, yaralıydı. Araba sağ ön taraftan çarpmış, Abdullah Çatlı arka solda oturuyordu. Kolunu büktük, köpek gibi yalvarıyordu. Trafik kazasından değil, darptan öldü. Çatlı'yı odunla öldürdük' dediğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.