Demirel'in 'delirdiği' an!

Demirel'in 'delirdiği' an!
Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Ankara'da katıldığı bir okul açılışında gazetecilerin ''darbe, muhtıra ve ergenekon'' kapsamlı sorularına maruz kaldı. Gazetecilerin "Yapılan açıklamalara göre Ergenekon'da 1 numara sizmiş siniz'' sorularına Demirel, '

Demirel, Ümitköy'de bir okulun açılışına katıldı. Eski Cumhurbaşkanı burada gazetecilerin yoğunluklu olarak darbe, muhtıra ve Ergenekon sorularına maruz kaldı. Bir gazetecinin "Efendim eski bir DYP'li vekil sizin Ergenekon'da bir numara olduğunuzu açıkladı." şeklindeki sorusuna Demirel, ''Delirmiş (bunlar), öyle gözüküyor." diyerek tepki gösterdi. 27 Mart Genelkurmay e-muhtırası hakkındaki soruya ise Demirel, ''Herkesin gözü önünde cereyan ediyor. Özel bir şey söylemeye gerek yok." yorumunda bulundu.

Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ün Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılara ifade vermesi hakkında ise Demirel, ''İfade yok… İfade alındığı söyleniyor. Soruşturma safhasında ne söylediğini söylemem.'' diye konuştu. 

12 Mart ile 27 Nisan muhtıraları arasındaki farkın sorulmasına ise Demirel, ''Onu tarihçilere bırakın'' karşılığını verdi. Ergenekon soruşturması kapsamında Başkent Üniversitesi Rektörü Mehmet Haberal'ın gözaltına alındığı sırada ziyaret etmesi konusunda ise Demirel, ''Bu konuda yeteri kadar açıklama yapıldı'' şeklinde cevapladı. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.