Akaydın'a 'yuh yuh'lu karşılama!

Akaydın'a 'yuh yuh'lu karşılama!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın kutlama alanına girişinde "Yuh yuh" parçası çalındı...

Antalya'da 1 Mayıs kutlamalarının ilki olaysız tamamlandı. Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan da kutlama alanına gelerek 1 Mayıs'ı kutladı. 

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın alana girişinde, Menderes Türel'i uğurlama törenindeki gibi 'Yuh yuh' parçası çalındı.

Türk-İş, Eğitim-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği, Biz Kaç Kişiyiz, CUMOK, Tabip Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, TGB, Kıbrıs Türk Kültür Derneği ve bazı sivil toplum örgütleri tarafından organize edilen ilk 1 Mayıs kutlaması Atatürk Parkı içindeki meydanda yapıldı. 

Polisin arama kontrolü ile alana girenler bir süre slogan attı. Çok sayıda polisini görev aldığı alana gelen Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, 1 Mayıs'ı kutladıktan sonra ayrıldı. Arslan'ın ardından alana Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın geldi. 

Eşi Gülseli Akaydın ile alana giren Mustafa Akaydın'ın gelişi sırasında 'Yuh yuh' parçasının çalınması dikkat çekti.

Antalya Emniyeti'nde görevli bayanların girişte ellerinde 1 Mayıs'ı kutlayan afişlerle karşıladığı katılımcılar konuşmaların ardından olaysız şekilde dağıldı. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.