Vakit'e kinlerini böyle kusuyorlar!

Vakit'e kinlerini böyle kusuyorlar!
İslam'ın kutsal değerlerine ve Müslümanlara yönelik ahlaksızca saldırılara sessiz kalan, bunun da ötesine geçerek bizzat irtica adı altında İslam'a ve mütedeyyin insanlara ahlaksızca saldıran kartel medyası, her geçen gün içlerindeki kini ve nefreti manşe

Lezbiyen, gey, travesti ve transseksüel (LBGTT) hayranlıklarını artık haykırarak dile getiren Kartel yazarları, Vakit'in her dönemde gerçekleri bütün çıplaklığı ile ortaya çıkartan yayınlarını "saldırı" olarak nitelendiriyor.

Vakit'e ve onun üzerinden Müslüman alemine yönelik an son saldırı kartel gazetesi Radikal'den geldi. Radikal Yazarı Yıldırım Türker, bugünkü yazısında "Vakit nefret vakti" başlığını kullanarak açıkça hedef gösterdiği Vakit gazetesi hakkında inanılmaz ağır ithamlarda bulundu: 

İşte pornoculuktan sabıkalı patronun tetikçi yazarının Vakit'e yönelik iğrenç saldırısı: 

"DTP’ye durmadan ve soluk aldırmadan PKK’yı lanetlemesini tavsiye eden, onu böylelikle köşeye sıkıştırıp siyaset alanının dışına itebileceğine inanan sözde demokrat-liberal-muhafazakârların aklına AKP’ye şu soruyu sormak neden gelmez acaba?
Vakit paçavrasıyla arana mesafe koymayı düşünmüyor musun ey yeni merkez partisi? Böylesine kendinden emin bir şekilde ortalığa nefret saçan, katillere görev dağıtan bir gazetenin temsil ettiği görüş ile ilişkin nedir? Utanmıyor musun? 
“PKK’lı çocuklarına burs dağıtan Hıristiyan misyoneri, kızları pazarlayan mama” Türkan Saylan’ın kanserini kendi allahlarının cezası ilan eden bu gazete, son zamanlarda LBGTT oluşumlarının hak ve özgürlük mücadelesini hedef almış durumda. 
‘Üniversitelere türbanlılar alınmazken gey ve lezbiyenler rahatlıkla giriyor’ diye kıyamet koparıyor. İnsan fıtratından kaçkınlar. Sapıklar. ‘Şey..ne’ler. 
İnsan fıtratından, kız çocuklarını taciz etmekle kaçılmıyor besbelli. 
Vakit, düşmanlarını bir kez daha duyuruyor: “DTP’liler, Atatürkçüler ve gey-lezbiyenler 17 Mayıs’ta Ankara’da buluşuyor.”
‘Homofobi Karşıtı Buluşma’nın haberini veriyor. 
Zafer Üskül’ü gey derneklerle diyaloga girdiği için ‘AKP’nin Üsküllü belası” ilan eden gazete kendisine saldıranların listesini de çıkardı geçende: Ergenekoncular, homoseksüeller, cadalozlar ve Kartelozlar.” 
Her dem menzilinde olan Yahudi ve Ermenileri saymaya gerek yok elbet.
Gökten yere inmesi yakınlaşan, şimdilerde demokratça bir coşkuyla kucaklamamız beklenen Fethullah hocaları da kadınları ne zaman ve hangi koşullarda dövmek gerekir, İslam’da kadının eğreti yeri üstüne vaazlar verip, “Karşı cinsle düşüp kalkma ve konuşma arzusu ya bir zaaf eseri ve tabiat bozukluğu veya o cinse ait karakteri taşıma emaresidir.” fetvasında bulunmamış mıydı? Sentezi aseksüel, hıçkırıklı bir kadın düşmanında 
bulan ‘liberal’lerin, nefret dili karşısındaki boynu büküklüğü insanı gerçekten öfkelendiriyor. 
Vakit gazetesi ve onun dilini paylaşan, o dilden rahatsız olmayan, o dilin dolaşımda olmasını hazmetmeyi ‘demokratlık’ zannedenler büyük bir insanlık suçu işliyor. 
Onların istediği, bilerek ya da bilmeyerek inşasına destek olduğu hayat, ölüme tapılan, din kisvesi altında şirazeden çıkmış bir nefret dilini şiar edinen vahşilerin utanmadan mağduriyet tasladığı bir dünya. 
Tekrarlayalım. Seyirci kalmak suç ortaklığıdır. Seyirci kalmayın. Nefret suçlarına karşı çıkın!"

VATAN, PEYGAMBERİMİZE BÖYLE HAKARET ETTİRDİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.