MHP’li İzgi’nin kirli ilişkileri!

MHP’li İzgi’nin kirli ilişkileri!
Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek’e ait darbe günlüklerinde, bir dönem Meclis Başkanlığı yapan MHP’li Ömer İzgi’nin, Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Şener Eruygur ile yemekli toplantı yaptığı ve

Darbe zemini oluşturmak için destek arayışına çıkan Şener Eruygur ile Jandarma tesislerinde yemek yediği belirtilen TBMM eski Başkanı Ömer İzgi arasında geçen görüşme şöyle aktarılıyor: “Beytepe’ye gittik. Amacımız 3 Mart günü yapılacak ‘Ulusal Hareket’ toplantısına MHP’den bol destek sağlamaktı. Ama konu ‘darbeyi seçimden önce mi sonra mı yapalım’a döndü. Ömer İzgi, ‘Gayet tabii, bir şey yapacaksanız hemen yapın, seçimden sonraya kalırsanız bu iş olmaz, karşınızda diğer partileri de bulabilirsiniz. Bu adamlar seçimden kuvvetlenmiş olarak çıkacaklar. Ama ileriki senelerde kendilerini yıpratacaklar, bu nedenle o zaman hiçbir parti sizi desteklemez ama başa kim gelirse gelsin ülkeyi de parçalanmaktan kurtaramaz’ dedi. Kendisi aynı lafları 4 Kasım 2002 günü de Kara Kuvvetleri Komutanı’na söylemiş.”

İZGİ YAYLADA TATİLE ÇIKTI
Konuyla ilgili görüşmek istediğimiz İzgi’nin telefonuna eşi Aysel İzgi çıktı. Eşi Ömer İzgi’nin Kızılcahamam’da yaylaya gittiğini ve telefon kullanmadığını söyleyen Aysel İzgi, “Bu konuyla ilgili daha önce açıklama yaptı. Niye hâlâ üstüne gidiyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.