Mehmetçiğe bunu da yaptırdılar - VİDEO

Mehmetçiğe bunu da yaptırdılar - VİDEO
Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ, asker mevcudunun az olması sebebiyle 'bedelli sakerlik' taleplerine karşı çıkmıştı. Buna rağmen bazı komutanların kendi süs köpeklerine bakmaları için 'özel yetkili asker' görevlendirdiği ortaya çıktı.

İŞTE SADECE HABERVAKTİM.COM'DA BULABİLECEĞİNİZ O ŞOK GÖRÜNTÜLER - VİDEO

MEHMETÇİĞE BUNU DA YAPTIRDILAR-FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kemal GÜMÜŞ-Hasan TOSUN'un haberi...

ASKERLER TARÇIN’IN EMİR ERİ GİBİ

Köpeği için özel yetkiler verdiği askere birer cep telefonu verdiği iddia edilen Güredeniz’in, askere köpeğin başına herhangi bir olumsuz iş geldiği vakit kendisini anında haberdar etmelerini emrettiği öne sürüldü. Vatanı korumak için milletin evladını gönderdiği askeri birlikte askerleri köpek bakıcısı yapan Ramazan Cem Gürdeniz, ‘Tarçın’ ismini verdiği köpeğine bakmaları için iki asker görevlendirmiş. Sabahtan akşama kadar köpeğe bakıcılık yapan erler köpeğin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Tümamiral köpeğini o kadar çok seviyor ki, normalde erlerin askeri birlik içinde sivil dolaşması ve cep telefonu kullanması yasakken, köpeğe bakmakla görevlendirilmiş erler bu yasaktan muaf tutulmuşlar. 

ASKER İKİ GÜNDE BİR KÖPEĞİ YIKAMAK ZORUNDA
Tümamiral Cem Gürdeniz’in Tarçın isimli köpeğine bakmakla görevlendirilen askerler ise köpeği her gün düzenli olarak dolaştırmak, bakımını yapmak, yedirmek, onu korumak ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak zorundalar. Öyle ki; bu iş için görevlendirilmiş olan Ersin Bayramcı isimli erin, görevi devrettiği Volkan Çangırlı isimli ere yazdığı talimatta köpeğin bakımı hakkında detaylı bilgiler verdiği anlaşılıyor. Talimatta köpeğe bakmakla görevli askerin her gün sabah ve öğle saatlerinde birer saat köpeğe temiz hava aldırması, iki günde bir banyo yaptırması, çöp kutularından uzak tutması ve köpeğin düzenli yemek yemesini sağlaması gerektiği yazılmış. 

KIZININ EVİNİ DE ASKERLERE TAŞITMIŞTI 
Bilindiği gibi Ergenekon soruşturması kapsamında İşçi Partisi’nde yapılan arama sonucunda ele geçirilen listede karargâh evleri sorumlusu olarak ismi geçen Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in, habervaktim.com isimli internet sitesinde yayınlanan video görüntülerine göre İstanbul’daki kızının evini askeri personele, hem de askeri resmi plakalı araçla taşıttırdığı ortaya çıkmıştı. Söz konusu nakliye işini yapanlar arasında Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in yanı sıra Deniz Asteğmen Kıdemli Çavuş Serdar Çalışır, Deniz Asteğmen Tarık Dikbasan, Deniz Sivil Memur Tamer Köksal ile Feridun Özen’in bulunduğu iddia edilmişti.

ERGENEKON'DA GÜRDENİZ İSMİ DE YER ALMIŞTI
Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz’in ismi daha önce de İşçi Partisi’nde ele geçirilen bir cd’de Karargâh Evleri yapılanmasında geçmişti. Ergenekon dosyasına geçen kayıtlara göre İşçi Partisi’nde ele geçirilen cd’de, Ergenekon’la bağlantıları olduğu iddia edilen görevdeki dört paşa ile 20 albayın isimleri yer alıyor. İşçi Partisi’nin dördüncü katında ele geçirilen cd içinden “Çok Gizli” damgalı, beş sayfalık bir belge çıkmıştı. Bu, MİT’in Genelkurmay Başkanlığı’na gönderdiği, “Konu: İP/Karargah Evleri” başlıklı belgeydi. Tuğamiral Cem Gürdeniz savcılık kayıtlarında “Ergenekon yapılanması içinde aktif rol oynamak ve Ergenekon örgütünün hedefleri doğrultusunda bir cuntaya zemin hazırlamak için icra edilmesi gereken faaliyetleri içeren plan ve raporları bizzat hazırlamak” sözleriyle itham ediliyor.

ANTALYA’DA KÖPEĞİ ASKERE TAŞITAN SUBAY MAHKEMELİK OLMUŞTU
Daha önce de Antalya Akseki İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Yetişkin, eşi Eda Yetişkin’e ‘Neden köpeğini askere taşıtıyorsun?’ diyen AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Necip Hacıgüzeller’i (62) dövmüş ve subay mahkemelik olmuştu. Akseki Devlet Hastanesi’nden rapor alan Hacıgüzeller, Üsteğmen Yetişkin hakkında suç duyurusunda bulunmuş, bunun üzerine Antalya Valisi ve Antalya Jandardma Alay Komutanı Necip Hacıgüzeller’i arayarak ondan özür dilemişlerdi.

GENERAL'İN KIZININ EVİNİ ASKERİ ARAÇLA TAŞITTIĞI O GÖRÜNTÜLER

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.