Medyadaki darbeci yine iş başında!

Medyadaki darbeci yine iş başında!
Çankırı’da geçtiğimiz günlerde sürücüsünün sarhoş olması nedeniyle sebep olduğu ve iki kişinin hayatını kaybettiği kazadan sonra açık alanlarda ve araçlarda içki içilmesinin yasaklanması Show TV spikeri Ali Kırca’yı kızdırdı.

TELEVİZYON HABERCİLİĞİNİN YÜZKARALARI-TIKLAYINIZ 

"AHLAKSIZ ZEVATA EN UYGUN CEVAP"

Çankırı Valisi’nin kazadan sonra açık alanlarda içki içilmesini yasaklamasıyla ilgili olarak Ali Kırca’nın sunduğu Show Haber, Çankırı’yı adeta ‘içkici’ bir şehir yaptı. Kırca’nın Çankırı’ya gönderdiği muhabir, Çankırılılar sanki ‘alkol komasına’ girmiş bir üslupla “Bakın işte saat 16.00 ve bu birahane kapalı” diyerek, oradan geçen bir vatandaşı durdurup içkiyi nerede içeceğini sordu. Muhabir, zaten araç kullanırken alkol kullanmanın yasak olmasına rağmen, "İşte bakın artık arabalarda da içki içilemeyecek" dedi.

VATANDAŞLAR KARARI DESTEKLEDİ
Kırca’nın muhabiri uzun aramalara rağmen haber konseptine destek verecek bir vatandaş bulamayınca, çareyi alkollü içkiler satan bir esnafın karara duyduğu itirazı yayınladı. Muhabirin konuyla ilgili olarak konuştuğu vatandaşlar da alkolün sebep olduğu trafik kazası ve parklardaki sarhoşların kadınlara ve kızlara yönelik tacizde bulunmalarını göstererek, kararın doğru olduğunu söyledi.

28 ŞUBATTA DARBECİLERİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPMIŞTI
Haberde, Çankırı’nın son yıllarda değiştiği ve uzun bir süredir yeni içki ruhsatı verilmediği kaydedilerek, bunun muhafazakarlaşmanın bir göstergesi olduğu belirtildi. 28 Şubat döneminde darbeci generallerin adeta sözcülüğünü yapan Ali Kırca, dindar kesime yönelik başlatılan linç kampanyasının medyadaki ayaklarından birini oluşturmuştu.

Süleyman Kaya-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.