Lionslara güven yok!

Lionslara güven yok!
Lionsların kendi yaptıkları ankette, kamuoyundaki itibarlarının oldukça düşük olduğu belirlendi.

Ali EYVAZ'ın haberi...

Türkiye kamuoyundaki itibarlarının ne olduğunu anlamak için bir anket düzenleyen lionsların büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ortaya çıktı. Lions teşkilatının resmi internet sitesinde yayınlanan ankette, lionsları hayretler içinde bırakacak bir sonuç çıktı. Anketin sorusu “Lions ve Leo hakkındaki düşünceniz nedir?” şeklindeydi. Ankete katılanların sadece yüzde 29’u “iyi ve yararlı hizmet yapıyorsunuz” derken, ankete cevap verenlerin yüzde 41’i, anketin 4 seçenekli sorusunun en olumsuzu olan “Yaptığınız hizmetleri beğenmiyorum” seçeneğini işaretledi. 

ANKETİN SONUÇLARI 
Ankete toplam 13 bin 35 kişinin cevap verdiği görülürken, bunlardan sadece 2 bin 4 kişi “Çok iyi ve yararlı hizmetler yapıyorsunuz” dedi. 5 bin 439 kişi “Yaptığınız hizmetleri beğenmiyorum” derken, 2 bin 454 kişi “İyi şeyler yaptığınızı düşünüyorum” dedi. Ankete katılanlardan bin 238 kişi de “Hakkınızda yeterli bilgiye sahip değilim” dedi. 

GENÇLER VE ÇOCUKLAR ÖNCELİKLİ HEDEF KİTLE
Dünya genelinde büyük bir çöküş ve üye kaybı yaşayan masonlar gençliğe yönelik çalışmalar başlatırken, lions kuruluşları da masonların taktiğini izlemeye başladı. 1987’de lions kulüplerine kadın üye alımına izin verilerek, üye sayısının artması hedeflenmişti. Ancak gerekli ilgi yine sağlanamayınca bu sefer de gençlere ve çocuklara yönelik “Leo Kulüpleri” açıldı. 18 yaşını doldurmayanların lions olması mevzuat gereği yasak. Bu nedenle lions kuruluşları, çocuk ve gençlik kulübü şeklinde örgütler kurarak, bu engeli aşmaya çalışıyorlar. Çocuk ve gençlere ise “Leo” payesi veriliyor.

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.