Cindoruk, termal kameraya yakalandı - MİZAH

Cindoruk, termal kameraya yakalandı - MİZAH
Ankara'da şok gelişme. DP Genel Başkanlığına seçilen Hüsamettin Cindoruk termal kameraya yakalandı. Hemen karantinaya alınan Cindoruk yoksa “domuz gribi” mi? Ateşi niçin yüksek? Karantinadan ne zaman çıkacak? Burası neresi? Ben kimim? Araştırm

DP Genel Başkanlığına seçilen Hüsamettin Cindoruk termal kameraya yakalandı. Ankara’da cumartesi günü yapılan genel kuruldan sonra dün akşam saatlerinde Esenboğa Havaalanından İstanbul’a gitmek isteyen Cindoruk “domuz gribi” vakalarını gösteren termal kamera tarafından tespit edildi.

 “Hakilim, hakişelim, darbede buluşalım”

İnsanların vücut ısılarını “renk” olarak tespit eden ve 38.5’un üstündeki vücut ısılarını “yeşil” olarak göstererek “domuz gribi” şüphelilerini “kabak” gibi ortaya çıkaran termal kamera Cindoruk geçtiğinde alarm verdi. Hemen görüntüleri inceleyen yetkililer Cindoruk’un tüm vücudunun “haki” (asker kıyafeti yeşili) renge büründüğünü dehşetle gördüler. Cindoruk’u polis eşliğinde durduran yetkililer karantinaya aldılar.

Alınan bilgilere göre Cindoruk’un domuz gribi olmadığı ancak bundan daha illet bir rahatsızlık olan “cuntaizm” hastalığına yakalandığı ve bu hastalığı yayan “darbe virüsü”nün vücuduna tamamen yerleştiği anlaşıldı. En son “Ergenekon” Restoranda yemek yediği anlaşılan Cindoruk’un hastalığı buradan mı yoksa sık sık gittiği “Güniz Sokak”tan mı kaptığı tam olarak anlaşılamadı.

Bu rahatsızlığın tek çaresinin “daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük ve koltuk sevdasından vazgeçme” olduğunun altını çizen doktor Özgür Ortam “kendisini bir hafta süreyle sivil karantinada tutacağız. Bu safhada sayın Süleyman Demirel başta olmak üzere generallerle, emekli askerlerle ve Ergenekon sanıkları ile yakınlarıyla görüşmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Çeşitli ‘anticuntaist ve antidarbeci’ serumlar vereceğimiz bu süre zarfında Türkiye’nin Demokrasi Mücadelesi’ni anlatan filmler izletip, kitaplar okutacağız. Ayrıca Ergenekon iddianamesinin tamamını incelemesini sağlayacağız. Bu bir haftalık karantina sonunda ateşinin düşüp vücut renginin hakiden sarıya dönüşeceğini umuyoruz” dedi.

Doktor Ortam, Cindoruk’la partisinin genel kurulunda veya öncesinde yakın temas içinde olan Süleyman Demirel, Esat Kıratlıoğlu, Nahit Menteşe, Necmettin Cevheri, Mehmet Gölhan gibi eski tüfeklerin de acilen hastaneye başvurarak kontrolden geçmelerini önerdi.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.