Aydın Doğan’dan Saylan istismarı

Aydın Doğan’dan Saylan istismarı
Doğan Grubu patronu Aydın Doğan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Türkan Saylan’ın mezarını bile reklam malzemesi yaptı. Muğla’dan gelen ‘kardelenler’, üzerlerinde Petrol Ofisi logolu tişörtlerle adeta

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve cenaze töreni adeta hükümete karşı bir mitinge dönüşen Saylan’ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilmişti. Türkan Saylan’ın ölümünün ardından sevenleri ve ÇYDD üyeleri mezarlık ziyaretlerini sürdürüyor. 

SAYLAN’IN MEZARI BAŞINDA PETROL OFİSİ REKLAMI!

Geçtiğimiz gün Milliyet gazetesinin manşetine konu olan haberde Muğla’dan gelen ÇYDD’den burs alan 14 öğrenci, ÇYDD Muğla Şube Başkanı Neşe Tuğrul Usanmaz ve dernek yöneticileriyle birlikte Türkan Saylan’ı mezarı başında ziyaret etti. Ziyarette gençler dua ederken ilginç bir ayrıntı dikkatleri çekti. Muğla’dan gelen 14 öğrencinin üzerindeki beyaz tişörtlerde kırmızı renkteki Petrol Ofisi logosu gözlerden kaçmadı. Fotoğrafta bütün öğrencilerin üstündeki tişörtlerde Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Petrol Ofisi’nin logosu açıkça gözüküyordu.

SAYLAN ÜZERİNDEN REKLAM

Bilindiği gibi Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Petrol Ofisi, geçtiğimiz sene trilyonluk vergi kaçakçılığıyla gündeme gelmişti. Saylan’ın mezarı başında kaydedilen bu görüntü ‘Aydın Doğan, mezar başında bile reklam mı yapıyor’ sorularını akla getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.