TSK’dan istifa ettirilen uzman çavuşun dramı

TSK’dan istifa ettirilen uzman çavuşun dramı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden eşinin başörtülü olması sebebiyle ayrılmak zorunda bırakıldığını söyleyen Uzman Çavuş İsmail Emekli, AK Parti'nin Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk'tan iş istedi.

Eşinin başörtülü olması sebebiyle TSK'dan ayrılmak zorunda bırakıldığını belirten Emekli, yıllarca bu ülkeye hizmet ettiğini söyledi. Emekli, “Doğu görevimi yaptım. Bu ülke için canımızı ortaya koyduk. Eşimin başörtülü olması sebebiyle baskı gördüm. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden istifa etmek zorunda bırakıldım. 1 aydır işsizim. Bu yaşadıklarım zoruma gidiyor” dedi.

2005 yılında TSK'dan istifa ettiğini hatırlatan Emekli, 4 yıldır kimsenin yardım etmediğini dile getirdi. Irak'ta bir şirkette koruma müdürlüğü yaptığını anlatan Emekli, işlerin bitmesi üzerine yine işsiz kaldığını söyledi. Emekli, “Aracılar 10 bin TL getir, istediğin yere girdirelim diyorlar. Bu devirde parası olana yardım ediyorlar. Evli ve iki çocuk babasıyım, akşam evime gitmek istiyorum. Adımlarım geri geri gidiyor. Her gün doğuda şehit veriyoruz. En son 7 şehit verdik. Herkes şehitlerin arkasından gözyaşı döküyor. Ağlamasınlar. Biz de görev yaptık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.