Metrese dubleks daire - FOTO HABER

Metrese dubleks daire - FOTO HABER
Trakya Üniversitesi’ndeyken öğrencilerini fişleyen ve başörtülülerin üniversiteye alınmasını yasaklayan ADD Onursal Başkanı Prof. Dr. Ahmet Saltık, önceki gece metresiyle birlikte Oran’da kiraladığı dubleks evine girerken Vakit’in objekt

ADD ONURSAL BAŞKANI VAKİT OBJEKTİFLERİNE İŞTE BÖYLE YAKALANDI

Ergenekon iddianamesinde adı geçen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Onursal Başkanı aynı zamanda evli ve bir çocuk babası olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Saltık’ın yaklaşık bir ay önce eşini terk ederek, V.G. isimli metresiyle birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

EŞİNİ TERK EDİP METRESİYLE YAŞAMAYA BAŞLAMIŞ
Trakya Üniversitesi’nde bölüm başkanı iken öğrencilerini fişlemesi ve başörtüsü zulmüyle nam salan Saltık’ın Çankaya Oran’da Mürsel Uluç Mahallesi 934. Sokaktaki Cumhuriyet Apartmanı’nda dubleks bir daire kiralayarak metresiyle birlikte yaşadığı kaydedildi.

VAKİT’İN OBJEKTİFLERİNE YAKALANDI
Aynı zamanda ADD Genel Merkez Onur Kurulu üyesi de olan Saltık, önceki gece saat 23.00’te Oran’da kiraladığı dubleks eve siyah Honda marka bir araçla gelip metresi V.G. ile birlikte Cumhuriyet Apartmanı’na girmek üzereyken Vakit’in objektiflerine yakalandı.

SALTIK: BENİ NASIL BULDUNUZ?
Vakit ekibini ani bir şekilde karşısında bulan Saltık, şaşkınlığını gizleyemezken, tedirgin bir şekilde yüzünü saklamak istemesi ve “Beni nereden buldunuz, siz kimsiniz, nasıl buldunuz burayı, polis çağıracağım” diyerek hızla uzaklaşması dikkat çekti.

V.G: “HOCANIN O KADAR YAKININDAYIM Kİ…” 
Saltık’ın metresi olduğu iddia edilen V.G’nin “Ahmet hocayla o kadar yakınız ki, onun o kadar yakınındayım ki bunu siz tahmin edemezsiniz. Biz çok iyi insanlarız. Ne olur bize bir kötülük yapmayın. Rica ediyorum. Biz iyi insanlarız” şeklindeki sözleri de dikkat çekti. “Peki siz Ahmet beyin neyi oluyorsunuz? Eşi misiniz?” sorumuz karşısında ise V.G “Ben onun her şeyiyim. Ona o kadar yakınım ki siz bunu tahmin edemezsiniz. Tekrar söylüyorum. Bizi rahat bırakın” ifadelerini kullandı.

SALTIK’TAN PİŞKİNLİK
Öte yandan, bir gece önce Vakit’in objektiflerine yakalanan Saltık, gazetemize tehditler savurdu. Ertesi gün konuyla ilgili olarak tekrar görüşlerine başvurmak istediğimiz Saltık’ın tehditler savurarak “Suç duyurusunda bulunacağım. Gece yarısı fotoğraf çekmek neymiş size göstereceğim. Bu yaptığınız basın ahlak yasasına uymaz” demesi manidar bulundu.

APARTMAN YÖNETİCİSİ VE BAKKAL İDDİALARI DOĞRULADI
Diğer taraftan Cumhuriyet Apartmanı yöneticisi ise Ahmet Saltık’ın bir ay önce 13 numaralı dubleks daireyi kiraladığını ve kendisinin çocuksuz, evli olduğunu söylediğini belirterek “Yaklaşık bir aydan beri burada oturuyor. Bir bayanla birlikte akşamları geliyorlar. Yerleşme aşamasındalar. Hemen hemen her gün ellerinde paketlerle eve gelirken görüyorum” dedi.

EMLAKÇI S.B. “KİRALAR DÜŞTÜ, O YÜZDEN 800 TL’YE KİRALADI”
ADD Onursal Başkanı Prof. Saltık’a Cumhuriyet Apartmanı 13 numaralı daireyi kiraya veren emlakçı S.B yaklaşık bir ay önce Saltık’ın 800 TL’ye söz konusu daireyi kiraladığını doğrulayarak: “Yaklaşık bir ay önce kiraladı. Aslında o evin değeri 1000 TL idi ancak kira fiyatları düştüğünden hoca 800 TL’ye kiraladı” dedi. Mahalle bakkalı da “Hoca mahallemize yeni taşındı. Bir aydan beri Honda marka siyah bir araçla yanında bir bayanla gelip gidiyorlar” diye konuştu.

ERGENEKONCULARIN METRES AŞKI
Öte yandan Ergenekon davasındaki bazı zanlılar ile dava iddianamesinde adı geçen bazı kişilerin evli olmalarına rağmen metresleriyle birlikte yaşamaları dikkat çekiyor. Önceki gece objektiflerimize yakalanan Ahmet Saltık’ın yanı sıra davanın en önemli zanlılarından emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ile emekli Albay Levent Göktaş’ın da Rus sevgilileri olduğu ortaya çıkmıştı. Ersöz’ün Rus metresi olduğu ortaya çıkınca, eşi ve kızı intihar girişiminde bulunmuştu. Gazetemizin ortaya çıkardığı Göktaş’ın Rus sevgilisinin ise Rus ajanı olduğu iddia edilmiş ve Göktaş’ın bu sevgiliden bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. 

MEHMET YILDIZ/ VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.