'Cumhuriyetin çocuğu' Çilek tecavüzcü mü?

'Cumhuriyetin çocuğu' Çilek tecavüzcü mü?
Şirketlerine iş başvurusu yapan başörtülü bayana hakaret ederek başvurusunu reddeden organizasyon, müzik, menajerlik ve reklâm şirketi Çilek Grubu yetkilisi Emir Onur Çilek'in tecavüz suçlamasıyla yargılandığı, 2004 yılında hakkında kı

İLGİLİ HABER: İŞ ARAYAN BAŞÖRTÜLÜ KIZA HAKARET DOLU CEVAP

İLGİLİ HABER: 'BEZ PARÇASI' SÖZÜ ONURUMU KIRDI

Şeyma Engin isimli bir bayanın iş başvurusunu sırf başörtülü olduğu için hakaret dolu bir maille reddeden Çilek Grubu'nun yetkililerinden Emir Onur Çilek'in ABD'de işlediği bir tecavüz suçundan İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, kendisinin laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurumda çalıştığını belirten Emir Onur Çilek'in ABD’de üniversite öğrenimi gören 17 yaşındaki Nermin K.’ya tecavüz edip intiharına neden olduğu gerekçesiyle 20.5 yıl hapsi istenmiş.

31 Temmuz 2003’te tutuklanan Çilek, ifadesinde 19 yaşında zannettiği Nermin K.’nın dernek toplantısı için evine geldiğini, kendisini öpmek istediğini, yine kendi isteğiyle elbiselerini çıkardığını ve zor kullanmadan birlikte olduklarını öne sürmüş. Olayın etkisinden kurtulamayan Nermin K., 6 gün sonra, ağabeyinin evde olmadığı sırada kendisini asarak intihar etmiş.

TÜRKİYE’DE YARGILANDI AMA AKLANDI

Savcılık, Emir Onur Çilek hakkında 18 yaşından küçük Nermin Karga’nın zorla ırzına geçip kızlığını bozmak ve zorla alıkoymaktan TCK 416/1, 418/2, 430/1 maddeleri uyarınca 10.5 yıldan 20.5 yıla kadar ağır hapis istemiyle dava açtı.

Tutuklanan Çilek 4 gün sonra kefaletle bırakıldı. Mahkemede video kayıtları incelenmiş, Çilek’in yaşadığı apartmandaki güvenlik görevlilerinin ifadeleri alınmış, DNA testleri yapılmış. Savcılık, Çilek’e karşı kanıt bulamamış ve yapılan tüm testler, alınan ifadeler Çilek’i akladı ve savcılık davadan vazgeçmiş.

TÜRK-AMERİKAN GENÇLİK DERNEĞİ BAŞKANI

Emir Onur Çilek, lise 1 ve 3’üncü sınıfları Avusturya’da okuduktan sonra, 2001 yılında Florida Eyaleti’nin Miami kentine yerleşti. Annesiyle birlikte ev tutan Emir Onur Çilek, liseyi burada bitirdi. St. Thomas Üniversitesi Politika Mühendisliği bölümüne kaydını yaptırdı. Çilek, arkadaşıyla birlikte, Türk-Amerikan Gençlik Derneği’ni kurdu ve başkan seçildi. Tecavüz iddiasıyla tutuklanınca başkanlıktan istifa etti.

REFERANSLARI CHP, ADD, BİZ KAÇ KİŞİYİZ, YENİ PARTİ

Referansları arasında Atatürkçü Düşünce Derneği, CHP, Biz Kaç Kişiyiz ve Yeni Parti gibi kurum ve kuruluşları da gösteren Çilek grup, yayınlanan haberlerden sonra internet sitesinde bulunan referanslar bölümünü pasif etti. Referanslarımız bölümü tıklandığında açılmıyor. Dün açılan bölümde bu kurumlar referans olarak gösterilmişti.

BAŞÖRTÜLÜ BAYANIN İŞ BAŞVURUSUNA BU ŞEKİLDE CEVAP VERMİŞTİ

17 yaşındaki genç kıza tecavüz edip intiharına neden olduğu gerekçesiyle 20.5 yıl hapsi istenen ve 2004'te İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıkan Laik, Atatürkçü, Cumhuriyet çocuğu ve Muhafızı Çilek, iş başvurusunda bulunan genç bir bayana ise şu maili atmıştı:
Şeyma Hanım;
Başvurunuzu inceledik. Üzgünüz.
Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.
Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.
İş arayışınızda başarılar.
Fatih bölgesini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.
İyi Çalışmalar.. Emir Onur Çilek Çilek Grup (info@cilekgrup.com) Gönderme tarihi: 22 Temmuz 2009 Çarşamba 19:24:35

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.