Kellerin sokağa çıkmaları yasaklandı - MİZAH

Kellerin sokağa çıkmaları yasaklandı - MİZAH
Bu konuda görüşlerini aldığımız Güniz Sokak sakini “binaenaleyh, saçımız vaadı da biz mi kestik. İktidarın başı bu kararıyla hepimize ayıp etmiştir. Durum fevkalade vahimdir. Bu bednam hükümet yanlışından dönmezse halk sandıkta dersini verecek ve be

Asparagas muhabirimiz Musa Masabaşı bildiriyor.

Tüm yurtta, KKTC’de ve dış temsilciliklerimizde sıcakların aşırı şekilde artması yüzünden resmi daireler bugün ve yarın tatil edilirken, Sağlık Bakanlığı tarafından tarama özürlü vatandaşların yani kellerin ikinci bir emre kadar saat 10-17.00 arasında sokağa çıkmaları yasaklandı. Bakanlık yetkilileri, bu kararı başlarına güneş geçip çarpılmamaları için aldıklarını açıkladılar.

Bu duruma isyan eden Keller Derneği Başkanı Can Parlak ve Başkan Yardımcısı Cihan Ampul ise “hiç olmazsa şapkalı çıkmamıza müsaade edilmeliydi” dediler. Dernek yöneticileri dışarı çıkmalarına izin verilmezse, hep birlikte Başbakanlığın önünde tam öğle vakti toplanıp, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gözlerini kamaştırma eylemi” yapacaklarını belirttiler.

Dernek yöneticileri ülkemizde 1 milyonun üzerinde kel erkek bulunduğunu belirterek “sokağa çıkmamız engellenirse önümüze konacak ilk seçim sandığında oylarımızla intikam alacağız” dediler.

Bu konuda görüşlerini aldığımız Güniz Sokak sakini ise “binaenaleyh, saçımız vaadı da biz mi kestik. İktidarın başı bu kararıyla hepimize ayıp etmiştir. Durum fevkalade vahimdir. Bu bednam hükümet  yanlışından dönmezse halk sandıkta dersini verecek ve beni tekrar başa getirerek kel kardeşlerimizin intikamını alacaktır” diye konuştu.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.