Rüşvet vermeyince Akaydın'ın hışmına uğradı!

Rüşvet vermeyince Akaydın'ın hışmına uğradı!
İki CHP’linin rüşvet isteğini reddeden işletmeci Abdurahman Bozdaş’ın başı bu sefer de CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile başı dertte. İki ay önce kendisinden rüşvet isteyen CHP’lileri geri çeviren ve bu konuyu Ankara’ya taşıya

YENER DÖNMEZ'İN HABERİ...

Menderes Türel’in başkanlığı döneminde Abdurahman Bozdaş isimli vatandaşa 5 yıllığına kiralanan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EKDAĞ A.Ş.’ye ait Düden Parkı’nda, belediyeyi kendi yoldaşlarıyla dolduran yeni Başkan Mustafa Akaydın’ın göreve gelmesi ile birlikte sakin bir gün geçmiyor.

CHP’LİLER RÜŞVET İSTEMİŞTİ
İki CHP’linin rüşvet isteğini reddeden işletmeci Abdurahman Bozdaş’ın başı bu sefer de CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile başı dertte. İki ay önce kendisinden rüşvet isteyen CHP’lileri geri çeviren ve bu konuyu meclise taşıyan Bozdaş, şimdi de üniversitedeki yasakçı tutumuyla bilinen yeni başkan Mustafa Akaydın’ın hışmına uğradı. Akaydın’ın görevlendirdiği zabıta ekipleri Bozdaş’a ait otopark girişindeki güvenlik kulübesini yıkmak istedi. Akaydın yönetimi, feshettiği sözleşmeye rağmen Bozdaş’a bir de kira geciktirme cezası uyguladı.

HEM SÖZLEŞMEYİ FESHETTİ HEM DE KİRA İSTEDİ
CHP’lilerin Bozdaş’dan rüşvet istediğinin ortaya çıkmasıyla Türkiye gündemine oturan ve Ankara’da Başbakan Erdoğan’a kadar taşınan Düden Parkı’nda, ÜAK eski Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi ile işletmeciler arasındaki gerilim bitmek bilmiyo. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sözleşmesi feshedilen Düden Parkı’nda ilginç bir gelişme daha yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, anlaşmayı fes ettiği kiracısına kirayı geciktirdiği gerekçesi ile ihtarname gönderdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmeci Abdurrahman Bozdaş’a 29 bin 500 TL olan kiranın 4 gün geciktiği gerekçesiyle sözleşmesi feshedilen yerin kirası talep edildi.

KARAKOLLUK OLDULAR
Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri geçtiğimiz günlerde Düden Parkı’na gelerek otoparkın girişindeki kulübenin kaldırılmasını söylerken, zabıta ekipleri aynı gerekçe ile Düden Parkı’nın yolunu tuttu. İşletmeci Abdurrahman Bozdaş, zabıta ekiplerine ellerinde resmi bir evrak bulunmadan parka gelerek adeta ahkam kestiklerini belirtirken, zabıta görevlileri de “Belediye tarafından bize verilen emir bu doğrultuda” şeklinde dediler. Sözkonusu işletmeci ile zabıtalar arasında otoparkın girişindeki bekçi kulübesinin boşaltılması konusunda yaşanan gerginlik, Demircikara Karakolu’nda son buldu. Her iki taraf birbirinden şikayetçi olurken Düden Park işletmecisi Abdudrahman Bozdaş konu ile ilgili olarak ayrıca dava açacağını söyledi.

YAKIN ÇEVRESİNİ BELEDİYEYE TAŞIDI
Üniversiteler Arası Kurul (ÜAK) Başkanı iken, Cumhurbaşkanlığı, YÖK Başkanlığı seçimleri ve özgürlüklerin önünü açan kanun değişikliği süreçlerinde rektörleri sık sık toplayıp, “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları attırarak birçok provokasyona ev sahipliği yapan Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü Mustafa Akaydın başta Akdeniz Üniversitesi'nden olmak üzere 32 arkadaşını, CHP Antalya İl Başkanı'nın kızını, SHP eski İl Başkanını ve daha pek çok CHP sempatizanını belediyede göreve getirdiğini itiraf etmişti.

ALDAŞ'A YOLDAŞ DOLDURDU
Yönetim Kurulu Başkanlığını Mustafa Akaydın'ın yaptığı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı finans şirketi olan ALDAŞ'ın, yönetim ve personel kadrosuna yandaşlar doldurulmuştu. Önceki dönemde 20 olan ALDAŞ personel sayısı 40'a çıkarılarak Akaydın’ın yandaşları şirkete yerleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.