Kahramana bak kahramana!

Kahramana bak kahramana!
Abdullah Öcalan’ı Kenya’dan getirdiği gerekçesiyle kartel gazeteleri tarafından kahraman ilan edilen Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Teknik Takip Daire eski Başkanı Albay Hasan Atilla Uğur’un, kadın pazarladığı orta

KENAN KIRAN'IN HABERİ...

Abdullah Öcalan’ı Kenya’dan getirdiği gerekçesiyle kartel gazeteleri tarafından kahraman ilan edilen Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı Teknik Takip Daire eski Başkanı Albay Hasan Atilla Uğur’un, kadın pazarladığı ortaya çıktı.

Ergenekon soruşturması kapsamında hazırlanan ikinci iddianamenin delil klasörlerinde, Ergenekon tutuklusu Hasan Atilla Uğur’un, 24 Nisan 2008 tarihinde, Ergenekon sanığı Barbaros Hayrettin Altıntaş’ı aradığı ve Hayrettin Altıntaş’tan, İstanbul Hyatt Regency Otel’de kalan Yörük Paşa adını verdiği misafiri için fuhuş amaçlı yabancı kadın bulmasını istediği yer alıyor.

JANDARMA TEKNİK DAİRE BAŞKANI, FUHUŞ TİCARETİNE DÜŞMÜŞ!
Ergenekon Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında mahkeme kararıyla yapılan telefon dinlemelerinde, İstihbarat Başkanlığı Teknik Takip Daire Başkanlığı yapan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur’un, fuhuş ticaretine düştüğü şöyle yer alıyor:

Hasan Atilla Uğur, saat 12.08’de, Hayrettin Altıntaş’ın Hyatt Otel’in bel boyu Kayhan’dan, otelde kalacağı odanın anahtarını almasını istemiş. Hasan Atilla Uğur’un yabancı bayan ayarlamasını istemesi üzerine, Hayrettin Altıntaş, Hyatt Otel’de çalışan güvenlikçi İskender Narin’le irtibata geçmiş.

Altıntaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Müdürlüğü yetkililerinin, İskender Narin ile neden irtibata geçtiğine yönelik soruya, “Hasan Atilla Uğur, beni arayarak çok önemli bir misafir olacağını, bu misafirin Yörük Paşa olduğunu söyleyerek, bu şahıs için yabancı bayan ayarlamamı istemişti. Ben de bu konu ile ilgili olarak görüşmeyi yaptığım, Hyatt Otel’de çalışan güvenlikçi İskender Narin isimli şahıstan bir bayan ayarlamasını istedim. Fakat ayarladığı bayanların Zeytinburnu’na gideceğini söyleyerek bana gelemeyeceğini söylemiştim” demiş.

OTEL GÜVENLİKÇİSİ, YABANCI KADIN İÇİN DEVREYE GİRİYOR!
Hyatt Regency Otel’de çalışan güvenlikçi İskender Narin, saat 20.35’de Hayrettin Altıntaş’a, Mama isimli bir kadının numarasını vermiş ve Mama lakaplı kadının yabancı bayan göndereceğini söylemiş. İskender Narin, Mama lakaplı kadının telefonunu Hayrettin Altıntaş’a mesaj olarak göndermiş.

Hasan Atilla Uğur, aynı gün saat 20.42’de, Hayrettin Altıntaş’ı yeniden aramış ve yabancı bayan konusunda bir problem olup olmadığını teyit etmiş. Hayrettin Altıntaş, bunun üzerine saat 20.43’de, Mama olarak tanımlanan Gizem isimli bayanı aramış. Görüşme aynen şöyle:

Gizem: Efendim
B. Hayrettin Altıntaş: Gizem Hanım
Gizem: Efendim
B. Hayrettin Altıntaş: İyi akşamlar, ben İskender tarafından arıyorum da biraz önce görüşmüştü sizle...
Gizem: He evet, evet, evet iyi akşamlar.
B. Hayrettin Altıntaş: Şimdi bir arkadaş lazım da, bir misafirlerimiz var bizim...
(…)

ATİLLA UĞUR’UN DOLAR PAZARLIĞI!

Hayrettin Altıntaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Müdürlüğü yetkililerinin, “Para karşılığı fuhuş amaçlı görüşme yaptığınız anlaşılmıştır. Gizem isimli şahıs kimdir? Nerede oturmaktadır? Kimler için fuhuşa aracılık ediyordunuz? Görüşmede geçen 500 ABD Dolarını kim ödeyecekti?” sorusuna, “Önceki görüşmelerde bahsi geçen yabancı bayan konusunda bu bayanı gönderecek olan şahısla yapmış olduğumuz görüşmedir” dedi.

Hayrettin Altıntaş, saat 20.46’da, Hasan Atilla Uğur’u aramış ve yabancı kadınla kaça anlaştığını sormuş:
B. Hayrettin Altıntaş: Abi bu akşam Paskalya bayramı varmış ya
H. Atilla Uğur: Eeee
B. Hayrettin Altıntaş: Biraz şey yapıyorlar, nazlanıyorlar fiyatta yani
H. Atilla Uğur: Nedir?
B. Hayrettin Altıntaş: Normalde diyorlar 300-350 de diyorlar. İkram yaparız da. Bugün 450 diyorlar. Paskalya Bayramı var.
H. Atilla Uğur: Olur olur
B. Hayrettin Altıntaş: En güzeli göndereceğim diyor en güzelini...
H. Atilla Uğur: Olur olur olur.
B. Hayrettin Altıntaş: Tamam abi
H. Atilla Uğur: Tam 9.30
B. Hayrettin Altıntaş: Tamam abi
H. Atilla Uğur: 450 dediğin ne, anlamadım...
B. Hayrettin Altıntaş: Dolar
H. Atilla Uğur: Tamam, tamam.

ATİLLA UĞUR, SEÇMEK İÇİN 2 KADIN İSTİYOR
Hayrettin Altıntaş, yabancı bayan konusunda Hasan Atilla Uğur’a gelecek olan bayanın fiyatını söyledikten sonra saat 20.47’de, Mama lakaplı Gizem’i aramış. Altıntaş, Gizem’e, Hasan Atilla Uğur’u kandırdığını, 400 dolara kadını göndermesini istemiş ve Hasan Atilla Uğur’un seçim yapması için iki kadın göndermesini istemiş.
Hasan Atilla Uğur, yabancı kadınların gelmemesi üzerine saat 22.41’de Hayrettin Altıntaş’ı yeniden aramış. Hayrettin Altıntaş, Uğur’un, “Gardaş bir şey yok” demesi üzerine, “Abi vallahi geliyorlar, kadınla konuştum şimdi. Şimdi arıyorum dedi. Beş dakikaya kadar döneceğim sana dedi” şeklinde cevap vermiş.

ATİLLA UĞUR, TELEFON ÜSTÜNE TELEFON EDİYOR
Hasan Atilla Uğur, Hayrettin Altıntaş’ı, saat 22.53’te yeniden aramış ve yabancı kadınların neden otele gelmediğini sormuş. Hayrettin Altıntaş, yabancı kadınların Paskalya Bayramı’ndan dolayı çalışmadığını ve başka kanallar bulacağını söylemiş.
Hayrettin Altıntaş, saat 23.09’da Hasan Atilla Uğur’u aramış ve 500 dolara yeni bayan bulduğunu söylemiş. Uğur, kadının güzel olup olmadığını sorduktan sonra hemen otele göndermesini istemiş.
Hasan Atilla Uğur, saat 23.15’de, Hayrettin Altıntaş’ı yeniden aramış, kadının 15 dakika içinde gelip gelmeyeceğini sormuş.
Hasan Atilla Uğur, saat 00.07’de Hayrettin Altıntaş’ı aramış ve kadının gelip gelmediğini sormuş.
H. Atilla Uğur: Efendim
B. Hayrettin Altıntaş: Abi gelmiş olması lazım.
H. Atilla Uğur: Tamam koçum peki
B. Hayrettin Altıntaş: Tamam mı
H. Atilla Uğur: Tamam
B. Hayrettin Altıntaş: Tamam abi
H. Atilla Uğur: Hadi görüşürüz, teşekkür ederim.

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.