CHP 'plaj kolları' kurdu - MİZAH

CHP 'plaj kolları' kurdu - MİZAH
Halkın partisi CHP vatandaşların daha rahat denize girebilmeleri için “plaj kolları” kurdu. Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Laiklik Kolları ve Kolbastı Kolları’ndan sonra “beşinci kol” faaliyetine geçilmesi nedeniyle Ankara S

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Genel Sekreteri Önder Sav, son yıllarda ülkemizde ‘laik deniz kültürü’ne büyük darbeler vurulduğunu belirterek “hakiki şeriat mayosunun kısaltması olan haşemalı erkek ve bayanlar sahillerimizi adeta işgal ettiler. Rahmetli Fahrettin Kerim Gökay’ın yıllar önce dediği gibi ‘halk plajlara hücum etti, vatandaş denize giremiyor” dedi. Sav, yeni kurulan bu kolun mürteciler içinde “beşinci kol” faaliyeti yürüteceğini belirterek “başına da irticayla en iyi mücadele eden İzmir Milletvekilimiz Canan Arıtman’ı getirdik” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye davet edilen Arıtman “haşemalıların, bidon kafalıların, göbeğini kaşıyan adamların her tarafı sardığı bir dönemde partimizin bunlarla mücadele etme ve bu mücadelenin başına beni geçirme kararı şahsım ve de bizzat kendim için büyük onurdur. Bu görevi İzmir Çeşme plajlarından başlayarak seve seve yapacağım. İlk olarak Türkiye sahillerinde adına ‘alternatif turizm’ denilen ucubeye ait kaç otel olduğunu tespit edecek ve mücadelemi buna göre şekillendireceğim” dedi.

Arıtman, konuşmasından sonra sahneye yeni kurulan “Plaj Kolları” ekibini çağırdı. Toplantı, altı ok şapkalı ve şortlu ekiptekilerin “Türkiye laiktir, laik kalacak, plajlar bizimdir bizim olacak”, “mayoya evet, haşemaya hayır”, “Plajları da kapacaklar tek tek, AK Parti elini sahillerden çek” şeklinde slogan atmalarıyla son buldu.

ELVEDA DENİZ!

Bu önemli gelişmeden sonra haşemanın satışları ve borsadaki hisseleri hızla dibe vururken birçok ‘tesettür oteli’nin de korkudan müşterilerini kovaladığı ve kapılarına kilit vurduğu öğrenildi. Görüştüğümüz haşemalı bir erkek şunları söyledi:

“CHP’nin son ‘halkçı’ icraatından çok tırstık. Artık sokak ortasında göbeğimizi bile kaşıyamıyoruz. Üstelik sahilleri de hemen boşalttık. Bu son icraat yüzünden artık ‘elveda Deniz’ diyoruz. Senin yüzünü bir daha görmek istemiyoruz.”

Öte yandan yeni bir yazı dizisi için Alanya’daki tesettür otellerde haşemasıyla inceleme yapan gazeteci-yazar Ayşe Arman’ın da gelişmelerden korkup tası-tarağı toplayarak ve de başını açarak oteli hızla terk ettiği öğrenildi.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.