Millete “aptal”, masonlara “güzide topluluk” diyorlar!

Millete “aptal”, masonlara “güzide topluluk” diyorlar!
Ergenekon davasının 3. iddianamesine yansıyan telefon kayıtlarına göre, İslamî değerlerden ve ezan sesinden rahatsız olan Ergenekon sanıkları, masonik ayinlere katılarak “Barışçanı” dinlemişler. Ergenekon Silahlı Terör Örgütü sanığı

İSMAİL UĞUR'un haberi...

MASON AYİNLERİNE KATILARAK “BARIŞÇANI” DİNLEMİŞ
Ergenekon davasının 3. iddianamesine yansıyan telefon kayıtlarına göre; ETÖ sanığı Tuncer Kılınç ile Çankaya Rotary Kulübü Başkanı Güneri Ü. arasında geçen konuşmalardan, Tuncer Kılınç’ın masonik örgütler tarafından düzenlenen ayinlere katılarak “Barışçanı” dinlediği anlaşılıyor. İşte o konuşmalar:
Güneri Ü. : Efendim günaydınlar ben Güneri Ü. Çankaya Rotary Kulübü Başkanı. Hatırlarsanız bi Pazar “Barışçanı” sırasında size kendimi takdim etmiştim, nasılsınız Efendim?
Tuncer Kılınç: Teşekkür ederim sağolasın Güneri Bey. Sağolun sizleri sormalı.

“GÜZİDE TOPLULUK”UN ÇALIŞMALARINDAN HABERDARMIŞ
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimin Cumhurbaşkanı olacağına ilişkin yaşanan tartışmalarda, Başbakan Erdoğan için “Tayyip Bey eşinin başını açıp gider oraya oturursa, başımla beraber otursun” ifadelerini kullanarak alenen başörtüsü düşmanlığı yapan ETÖ sanığı MGK eski Genel Sekreteri Orgeneral Tuncer Kılınç’ın, Çankaya Rotary Kulübü Başkanı Güneri Ü. ile yaptığı telefon görüşmesinin devamında, masonik örgütlerin panellerine katıldığı ve mason üyelere iltifatlar yağdırdığı ortaya çıktı. İşte o konuşmalar:
Güneri Ü: ... ben acaba sizin vaktiniz müsait olursa 6 Kasım Perşembe günü sizi konuk etmek, konuk konuşmacı olarak aramızda görme lütfunu bize bahşeder misiniz diye arıyorum.
Tuncer Kılınç: Estağfurullah, 6 Kasım.
Güneri Ü: 6 Kasım Perşembe günü.
Tuncer Kılınç: Evet.
Güneri Ü: Bizim toplantılarımız efendim öğleyin oluyor.
Tuncer Kılınç: Hı hı.
Güneri Ü: Genellikle on ikide başlıyoruz, yarım civarı yemeğe oturuluyor. Bir civarı toplantıyı açıyor başkan. Bir on beş dakikalık genellikle duyurular oluyor. Sonra da konuk konuşmacıyı davet ediyoruz. Yarım saat kırk dakika konuşmayı nasıl arzu ederse konuşmacımız dinliyoruz. Sonra da bir yaklaşık on dakika soru cevap bölümü oluyor. Öyle bir düzen içinde uygun görürseniz, sizin uygun göreceğiniz bir konuda sizi konuk etmek bizim için büyük şeref olacak efendim.
Tuncer Kılınç: Estağfurullah efendim, teşekkür ederim. Sağolun tabii ben anlıyorum, mutlaka çok “güzide bir topluluktur” topluluğunuz. Çünkü her şeylerden, sizin kuruluşlardan haberim var yani.

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.