Bekir Coşkun'u ısıran köpekler aşılandı-MİZAH

Bekir Coşkun'u ısıran köpekler aşılandı-MİZAH
Cunda adasında “cunta” özlemiyle tatil yaparken iki dostunun saldırısına uğrayan Bekir Coşkun, göbeğinden ve poposundan yaralandı. Isıran köpeklerin sahibi ise hayvanlarına “kuduz aşısı” yaptırarak “hayatlarından endişe ediyo

“Hayvanların dostu, irticanın düşmanı” olarak tanınan “Hürriyet’in korkusuz yazarı” Bekir Coşkun “iki dostu” tarafından ısırıldı. Okurlarını ve tüm köpekseverleri üzüntüye boğan olay maalesef şöyle gelişti:

CUNDA’DA BİR CUNTA ÖZLEMCİSİ
Ayvalık Cunda adasında tatil yapan Bekir Coşkun son köpeği Çako ile sahilde gezerken birden haşemalı bir aileyle karşılaştı. Sakallı ve diz kapaklarına kadar uzun şortlu baba, haşemalı anne, tesettürlü genç kız ve yine uzun şortlu bir gençten oluşan bu dört kişilik mürteci aileye “Burada Cunda adasında da mı karşımıza çıkıyorsunuz. Sizsiz ağız tadıyla bir cunta kuramayacak ve de tatil yapamayacak mıyız?” diyerek tek başına yiğitçe kafa tutan Coşkun “aaa, ne tesadüf! Bize ‘göbeğini kaşıyan adam, bidon kafa’ gibi hakaretlerde bulunan Bekir bey de buradaymış” cevabıyla karşılaştı. Tam o sırada bir ‘hırlama’ ile irkilen Coşkun mürteci ailede iki adet köpek olduğunu korkuyla fark etti. Tehlikeyi sezen Coşkun gerisin geriye dönerek yiğitliğin onda dokuzunu gerçekleştirecekken “saldırın aslanlarım. Bizlere ettiği tüm hakaretlerin karşılığını verin. Özellikle göbeğinden ısırın ki sık sık yarasını kaşımak zorunda kalsın” nidasını duydu. Nitekim sahiplerinin serbest bıraktığı hayvanlar Coşkun’u göbeğinden ve poposundan ısırdılar. Köpeği Çako ise kargaşadan istifade yara almadan kaçarak özgürlüğüne kavuştu.

KÖPEKSEVERLER: “COŞKUN’U SEVİYORUZ”
Vahim olaydan sonra “tüm köpekseverler” adına bir açıklamada bulunan Pakoperestler Derneği Genel Başkanı Coşkun Evcil “köpekseverler olarak çok sevdiğimiz Bekir ağabeyimizin iki yerinden ısırılmasından büyük üzüntü duyduk. O köpekler keşke onu değil de bizleri ısırsaydı da Bekir ağabeyimizin yazılarından mahrum kalmasaydık” dedi.

Bekir Coşkun’u ısıran köpeklerin sahibi Osman Sağduyu ise köpeklerini veterinere götürerek kuduz ve tetanos aşıları yaptırdı. Sağduyu “köpeklerimin mikrop kaparak kudurmalarından endişe ediyorum. Zira ısırdıkları adam hergün ağzından salyalar, tükürükler saçarak bize ‘bidon kafalılar, göbeğini kaşıyan adamlar’ diyor ve kudurmuşcasına saldırıyordu” diye konuştu.

HABERİN TANIMI DEĞİŞTİ
Öte yandan, İletişim Fakültelerinde okutulan “köpek insanı değil insan köpeği ısırdığı zaman haberdir” prensibi bu ilginç olaydan sonra “köpek dostu Bekir Coşkun dostları tarafından ısırıldığı zaman da haber olur” şeklinde genişletildi.

Rıfat Yörük/Habervaktim/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.