Ramazan dincileri!

Ramazan dincileri!
Yıl içinde Müslümanlara her türlü iftirayı atan, ‘İrtica her yerde’, ‘Okulun çatısında namaz’, ‘Bu kadarı da olmaz, hacılar havaalanındaki mayo resimlerinden rahatsız oldular’ başlıklarıyla sözde haberler yapan kartel m

İslâm’a saldırmayı gaye edinen kartel, Ramazan’a bir hafta kala vatandaşların dinî hassasiyetlerini sömürmenin peşine düştü. Kimisi 10 kupona ‘Peygamber Efendimiz’in Hayatı’, kimisi de 7 kupona Asr-ı Saadet cd seti hediye ederken, rutinleştirdikleri taciz haberlerini ise unutmuş gibiler.
İslâm’a saldırmayı alışkanlık haline getiren kartel medyası, her yıl olduğu gibi bu yıl da On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın gelişi ile vatandaşın dinî hassasiyetlerinden rant sağlama peşine düştü. Yıl içinde Müslümanlara her türlü iftirayı atan, ‘İrtica her yerde’, ‘Okulun çatısında namaz’, ‘Bu kadarı da olmaz, hacılar havaalanındaki mayo resimlerinden rahatsız oldular’ başlıklarıyla sözde haberler yapan kartel medyası, Ramazan ile birlikte yeniden kabuk değiştirdi. Kimi gazeteler 10 kupona Yaşar Nuri’den onaylı din kitapları verirken, kimisi ise 11 ay boyunca yayınladıkları uygunsuz yarışmaları unutup, Ramazan boyunca yayınlayacağı dinî dizi ve Ramazan programlarının tanıtımlarına başladı.

ÖNCE ‘İRTİCA HORTLADI’ HABERLERİ, SONRA ASR-I SAADET SETLERİ
Her yıl olduğu gibi Ramazan fırsatçılığına soyunan Vatan, Hürriyet, Akşam ve Milliyet gibi gazeteler ise mübarek ayın rantını yemek için el birliği ile harekete geçti.

İşte Ramazan’ın gelişi ile Müslüman olan o ikiyüzlüler:
Vatan:Kısa bir süre önce ‘işte o kolej’ başlıklı haberi ile başörtülü öğrenci kabul eden eğitim kurumlarını hedef gösteren Vatan, 7’den 70’e herkes için en güzel Ramazan hediyesi ‘Son Peygamber’ kitabını 7 kupona veriyor.
Akşam: ‘Lise damında namaz’ başlıklı haberi yayınlayarak ibadet ihtiyacını gideren lise öğrencilerini yayınlayan Akşam gazetesi ise ‘İslâm belgeseli’ isimli CD seti ve ‘Ramazan’da sağlıklı beslen’ kitabı hediye ediyor.
Milliyet: ‘Yolda zorunlu namaz molası’ şeklinde yalan haber yaparak şehirlerarası yolcu taşıyan bir şirketin namaz vakti cami önünde yarım saat zorunlu namaz molası verdiğini ve yolcuların buna sert tepki gösterdiğini iddia eden Milliyet gazetesi ise Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan 39 kupona ‘Asrı Saadet Seti’ veriyor.

MURAT ALAN/ VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.