Akaydın, kanunlara tanker dayadı

Akaydın, kanunlara tanker dayadı
Antalya Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Düden Park’taki rüşvet skandalını ortaya çıkaran park işletmecisinden tankerle intikam aldı. Mahkeme ya da belediye meclisi kararı olmamasına rağmen parkın boşaltılmasını isteyen ve bunun için işletmeciyi yıld

İLGİLİ HABER: ANTALYA'DA 9. DÜDEN SAVAŞI

Mehmet YILDIZ'ın haberi/VAKİT


Antalya Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Düden Park’taki rüşvet skandalını ortaya çıkaran park işletmecisinden tankerle intikam aldı. Kendisinden rüşvet isteyen CHP’lileri video kamerayla tespit eden Antalya Düden Park’taki otopark işletmecisi Abdurahman Boztaş, CHP’lilerin rüşvet isteğini geri çevirdiği için başı bir türlü dertten kurtulamıyor.

OTOPARKIN ÖNÜNE SU TANKERİNİ PARK ETTİ

Akdeniz Üniversitesi Rektörü olduğu dönemde başörtüsü konusundaki yasakçılığıyla gündeme gelen ve sık sık topladığı bazı üniversite rektörlerine 10. Yıl Marşı okutturarak hükümete meydan okuyan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, rüşvet vermeyen işletmeci Boztaş’a su tankeriyle karşılık verdi. Akaydın’ın başkanı olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi, tur otobüslerinin Boztaş’ın işlettiği otoparka girmesini önlemek için otopark kapısının önünde su tankeri bekletiyor.

“ZULÜMLE ŞEHREMİNİ OLUNMAZ”

Sabah parka geldiğinde kapıdaki su tankerini gören Abdurrahman Bozdaş, Akaydın ve Büyükşehir Belediyesi’ne tepkisini dile getirdi. Boztaş, “Bana tanker sökmez. Defalarca karakolluk olduk ama elimde kapı gibi sözleşmem var. Bir gün adalet yerini bulacak ve bunların hepsinin hesabını tek tek soracağız” dedi. Bozdaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın’a seslenerek, “Hocam bu parkta ne var anlamadım? Burayı siyasi onur meselesi mi yaptınız? Hukuksuzluğun bir şekilde son bulacağını mutlaka biliyorsunuzdur. Zulümle şehremini olunmaz” diye konuştu.

“HUKUKEN BAŞ EDEMEYİNCE TANKERE KOŞTU”

Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye ait EKDAĞ şirketinin, ortaya çıkardığı rüşvet skandalının intikamını almak için hemen hemen her gün kendisini taciz ettiğini ifade eden Boztaş, “Sekiz kez Demircikara Karakolu’na gitmiş, ama ertesi gün tekrar işimizin başında olmuştuk. Hukuk yolu ile bizi parktan çıkaramayan Akaydın, önce elektrik ve suyumuzu kestirmiş ve eski Gençlik Parkı’nı araç girişine açmıştı. Biz ise hukuk mücadelemiz neticesinde burayı kapattırmış ve buradaki tezgahları da kaldırtmıştık. Fakat otoparkımızı çalıştırmamayı kafasına koyan Hoca, hukuk yolu ile bizi çıkaramayacağını anlayınca, son çare olarak parkımızın girişine bir tanker koydurarak tur otobüslerinin buraya girişini engellemeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

“TURİSTLERE AÇIKLAYAMIYORUZ”

Antalya’ya turist akını olduğunu ve bu nedenle kente gelen tur otobüslerinde artış olduğunu kaydeden Boztaş, “Sabah sekizden beri burada duran tankeri turistlere izah etmekte zorlanıyoruz! Antalya’ya yazık oluyor! Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Akaydın’a tekrar sesleniyorum. Hukuk dışı bu hareketler sizin gibi bir profesöre hiç ama hiç yakışmıyor! Dünya kenti Antalyamız bunu hak etmiyor!!” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.