Ahmedinejad sonunda deşifre etti!

Ahmedinejad sonunda deşifre etti!
Cumhurbaşkanı Dr Ahmedinejad, İngiltere Dışişleri bakanının "bu defa İran’ın işini halledeceğiz, her şeyi inceden inceye hesapladık!!" dediğini ifşa etti. Bu ifşaata İngilizlerin nasıl tepki vereceği merak ediliyor.

İKİSİ ARASINDAKİ FARKI AÇIKLADI-TIKLAYINIZ 

AHMEDİNEJAD: TÜRKLER UYANIKTIR


İngiliz bakan, "İran’ın işi tamamdır!" demiş 

Fars haber ajansının haberine göre, Tahran Cuma namazı hutbelerinden önce konuşmacı olarak halka hitaben önemli açıklamalarda bulunan cumhurbaşkanı Ahmedinejad, İran’da son cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili süreç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İran milleti ve İslam aleminin mübarek ramazan ayını kutladıktan sonra Ahmedinejad, İran’da seçimlerin dünyadaki yaygın demokrasilerin aksine bir şov veya gösteri olmadığını, İran’da seçimlerin asil bir hareket olduğunu ve halkın katılımı ile inkılapçı ve İslami nizamın değerlerinin sürdürülmesi için gerekli olduğunu vurguladı.

Bazı çevrelerin İslamiyet ve Cumhuriyet’i bir birinden ayırmaya çalıştığını, son seçimlerin yüzde 85’lik katılım ve cumhurbaşkanına 25 milyon oy verilmesi bakımından İran tarihinde bir dönüm noktasını oluşturduğu kaydetti.

Ahmedinejad bu seçimlerin düşmanların planlarını altüst ettiğini ve nizamın krizleri yenmekteki yeteneğini sergilediğini, düşmanların bu seçimde iki konudan öfkelendiğini, birincisi İran milletinin seçimlere katılımı ile sergilediği azamet ve ikincisi bir kez daha bu milletin İslam inkılabının nurani yolunu seçmeleri ve rahmetli imam, rehber ve İslam inkılabına vefakarlığını gözler önüne sermesi olduğunu ifade etti.

Ahmedinejad sözlerini şöyle sürdürdü: Bu seçimlerde düşmanlar para, medya ve uzmanları ile dünyanın diğer yörelerinde yaptıkları kadife devrimler gibi sözde İran’ın işini bitireceklerini düşünüyordu. Bu bağlamda bir dost ülkenin dışişleri bakanı bana şöyle anlattı: Tek dişi kalmış köhne sömürgeci (İngiltere) dışişleri bakanına "neden İran’ın iç işlerine karışıyorsunuz?", diye sorduğumda bana bu kez İran’ın işini bitireceğiz dedi.

Ona ,"Sanırım siz İran'ın inkılabını, rehberini ve İran milletini hala tanıyamamışsınız!" dediğimde, "Hayır! Bu kez her şeyi hesapladık,artık İran'ın işi tamamdır!" şeklinde cevap verdi.

Ahmedinejad konuşmasının devamında "Bu kez de düşman, İran milletinden öyle bir tokat yedi ki hala bu tokadın şaşkınlığını yaşıyor!" diyerek, bu ilahi yardımlarından dolayı Yüce Allah'a şükrettiğini belirtip bütün İslam dünyasının Ramazan-ı Şerifini kutladı.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.