Sicili bozuk avukata baro hâlâ sessiz!

Sicili bozuk avukata baro hâlâ sessiz!
Bir müvekkiliyle yaptığı konuşmayı gizlice banda kaydetmesinden ve müvekkili adına kazandığı tazminatı ödememesinden dolayı iki kez mahkum olan ve müvekkilinin davasına zamanında girmeyerek davanın düşmesine neden olan, Deniz Kuvvetleri eski Komutanı müte

YENER DÖNMEZ'İN HABERİ/VAKİT

ANKARA BAROSU SUS PUS

Yazarımız Abdurrahman Dilipak'ın yılların birikimiyle sahip olduğu daireyi fahiş bir tazminat davasıyla elinden alma sürecinde canla başla çalışan Erkaya'nın avukatı Önder Çelik’in, Tülin İçem isimli bir kişinin boşanma davasını üzerine aldıktan sonra kazandığı tazminatı İçem’e vermemesi ve İçem’i yasadışı yollardan dinlemesi nedeniyle para ve hapis cezasına çarptırıldığını Vakit gazetesi ortaya çıkarmıştı. Müvekkilini dinlediği için 2 bin TL manevi tazminat cezası verilen ve müvekkili adına kazandığı tazminatı vermediği için hapis cezasına çarptırılan Çelik’le ilgili olarak gazetemizin Ankara Barosu’na sorduğu sorular cevapsız kaldı.

BARO, ÇELİK’İ KORUYOR MU?

Ankara Barosu’na gönderdiğimiz yazıda, hâlâ baroya kayıtlı bir avukat olarak çalışan Çelik’in aldığı cezalarla ilgili herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı sorduk. Baro’dan sorularımıza, gazetemizin baskıya girdiği saatlere kadar cevap gelmemesi dikkat çekti. Baronun Çelik hakkındaki sorularımıza cevap vermekten kaçınması, Çelik’i koruduğu yorumlarına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.