Yahudi organ mafyasına ikinci büyük darbe

Yahudi organ mafyasına ikinci büyük darbe
New York polisi, organ kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla, Amerikan Yahudi’si Levy Rozembom liderliğindeki büyük bir çeteyi tutukladı. Yahudi Organ mafyasının Cezayirli çocukların böbreklerini alarak İsrail’e kaçırdıkları iddia ediliyor.

İLGİLİ HABER:

BU DA HAHAMLARIN ORGAN MAFYASI-TIKLAYIN

ABD’de geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen Yahudi organ mafyasının çökertilmesinden sonra, konu üzerine eğilen Interpol, yaptığı araştırmalarda, ülkedeki Yahudi organ mafyasının çok daha derin olduğunu ortaya çıkardı. 

Cezayir Ulusal Sağlık Kurum başkanı Profesör Mustafa Hayati, Cezayir’de yayın yapan “el-Haber” isimli gazetede Interpol’ün yaptığı araştırmalara dayanarak, Organ mafyasın İsrail ve ABD’ye götürmek için Cezayirli çocukları ülkenin güneyine ve oradan da Fas’a kaçırdığını yazdı.

Mustafa Hayati yaptığı açıklamada, organ mafyasının Cezayirli çocukları Fas’a kaçırarak özel doktor ve cihazlarla yapılan ameliyatlar sonrasında çocukların böbreklerini alarak ABD ve İsrail’e taşıdıklarını ifade etti.

Yapılan araştırmaya göre kaçırılan çocuklardan alınan böbreklerden bir tanesinin 20 ile 100 bin dolar karşılığında pazarlandığı ortaya çıktı.

SAMET DOĞAN-HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.