Başkan adayından Bahçeli'ye ağır sözler!

Başkan adayından Bahçeli'ye ağır sözler!
MHP genel başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP'nin politikaları ile bölücülere hizmet ettiğini iddia etti.

Yılmaz, "DTP ile kucaklaşmanı hoş gören, Çin'de göbek atmana alkış tutan, Apo'nun idamını ertelemene müsaade eden her kim varsa hepinizi birden 3 hilalin çatısı altından söküp çıkartacağım." dedi. 

12 Ekim'de yapılacak MHP Kurultay'ında şu ana kadar Bahçeli'ye karşı adaylığını açıklayan tek isim olan Yılmaz, Bahçeli'nin şehit kanları üzerinden saltanat sürdüğünü öne sürerek, "Şehit parası üzerine saltanat kurup; Balgat'ta oturup; Apo'nun temsilcisi ve Apo'ya 'liderim' diyen kravatlı soysuzlara kucak açan bir siyasi, Müslüman Türk milliyetçilerinin lideri olamaz. Olsa olsa Müslüman Türk milliyetçilerini arkadan hançerleyen DTP'lilerin gönüldaşı olur." diye konuştu.

Yılmaz, Bahçeli'nin icraatları ile bölücü PKK'ya hizmet ettiğini ileri sürdü.

Bölücülere hizmet eden başka bir örneği göstermenin imkânsız olduğunu belirten Yılmaz, "MHP'deki işgal kasımdan önce kırılacaktır. İcraatları bölücülere hizmet eden milliyetçi liderin dünyada bir örneği daha yoktur. Verecek tek bir cevabının olmayışı suçluluğunun en büyük kanıtıdır." şeklinde konuştu.

Yılmaz, "Müslüman Türk milliyetçileriyle beraber, 3 hilal üzerinde kurduğun bu işgali kırmak boynumun borcudur. Bilsem ki Öcalan yerine kendi boynuma ip geçecek, yine de seni o koltukta oturtturmayacağım. O koltukta oturduğun her gün toprak altındaki şehitlerin kemikleri sızlamaya devam edecektir. Saltanatın ve ihanetin ancak kasıma kadardır. Kasımdan sonra sen ve seni orada tutan, DTP ile kucaklaşmanı hoş gören, Çin'de göbek atmana alkış tutan, Apo'nun idamını ertelemene müsaade eden her kim varsa hepinizi birden 3 hilalin çatısı altından söküp çıkartacağım. Bu yol Peygamber yoludur. Bu dava hak davasıdır." ifadesini kullandı.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.