Darwin şarlatanları ortalığı karıştırdı!

Darwin şarlatanları ortalığı karıştırdı!
Darwinizm propagandası yapılan “Creation” filmi Amerika’da yasaklanırken Türkiye’de çok enteresan bir sergi düzenleniyor... Akademik şaklabanların pohpohladığı “Darwin Now” sergisine Bilkent Üniversitesi ev sahipliği ya

Darwin hakkında çekilen ilk uzun metrajlı film olan “Creation” ABD’de gösterilecek salon bulamadı. Geçtiğimiz Perşembe günü Toronto Film Festivali’nde galası yapılan filmde Darwinist propaganda yapılması duyarlı Hristiyanları da öfkelendiriyor. Bilindiği gibi Hristiyan cemaatlerin büyük bir bölümü teslis inancını inkar etme fikrine götüren Darwinizmle savaşır. 

KÜSTAH FILM ABD’DE GÖSTERILMEDI
Film, Amerikalı dağıtımcılar tarafından “Amerikan halkının evrim teorisine karşı olumsuz tutumu” nedeniyle reddedildi. Amerikalı dağıtımcıların halkın tepkisinden çekinerek gösterime sokamadığı filmin yapımcısı Jeremy Thomas, “Konusu nedeniyle hiçbir dağıtımcıyla anlaşma yapılmadı” şeklinde konuştu. Küstah film Amerika’da dahi gösterime giremezken Ankara’da bir grup sol kırması profesör aynı fikrin sergisine ev sahipliği yapıyor. Beckett’in Godoşu lakaplı bir grup anarşist ve homoseksüelden oluşan grup da Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan bu sergiye destek verdiklerini belirtti.

MÜSLÜMANLARI ÇİLEDEN ÇIKARAN SERGİ DURDURULSUN
Bilkent Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı ‘Darwin Now’ sergisinde körpecik zihinlere ateizm propagandası yapılıyor. Amerikalıların gösteremediği cesareti bizde yaşını başını almış profesörlerin göstermesi duyarlı Müslümanların da tepkisine yol açıyor.

Maymundan geldiklerini iddia etmekte ısrarlı olan bu profesörler Charles Darwin'in doğumunun 200. yıldönümünde sergiyi düzenleyerek mübarek Ramazan gününde İslami duyarlılığı iyice artan Müslümanları çileden çıkartıyor.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz araştırmacı-yazar Mikail Akad, Darwinizm propagandası yapılan küstah sergiyi eleştirerek “Hamdolsun ki bu film Türkiye’de gösterilmedi. Bir düşünsenize burada da gösterildiğini. Provokasyon gayesiyle yapılan bu tür filmlerin yönetmenlerini şiddetle kınıyorum. Bu mübarek Ramazan gününde imani duygularımıza hakaret edercesine Darwinist propaganda yapan sergi düzenleyen şarlatanlara ise ne desen boş. Bunlar madrabazdır. Laftan da anlamazlar. Yetkililerden 15 Ekim’e kadar sürecek olan bu sergiyi hemen durdurmalarını istiyorum. Olası birtakım çılgınlıklardan yine Müslümanlar sorumlu tutulacak. Önce kışkırtırsın, sonra da sorumlu tutarsın... Bu Amerikan politik stratejisidir. Kimse lütfen gaza gelmesin” dedi.

DHKP-C’NİN TEŞEKKÜRÜNÜ YAYINLAYAN CUMHURİYET’İN DARWİNİST TAVRI...
DHKP-C terör örgütü lideri Dursun Karataş’ın taziye ve teşekkür ilanını yayınlayan Kemalist yayınlarıyla dikkat çeken Cumhuriyet gazetesinin, haberi “Darwin’e ABD darbesi” şeklinde duyurması “Darwin’e Cumhuriyet desteği” şeklinde yorumlandı. Darwinist serginin arkasında Yahudi örgütlerin de olduğu iddia ediliyor.

SENAİ VECİHİ AKFIRAT-VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.