Akaydın'a soru: O 'sıfır' nerede

Akaydın'a soru: O 'sıfır' nerede
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, seçim çalışmaları sırasında bilbordlara asılan ve 100 bin kişiye istihdam sağlayacağı yönündeki vaadin sehven yapıldığını açıkladı.

Bir gazetenin "Başkan Sizi Dinliyor" programına katılan Akaydın, vatandaşın sorusu karşısında 100 bin rakamının aslında 10 bin olması gerektiğini bilbordlara ve broşürlere birisinin '0' ilave ettiğini bildirdi. 

Bu açıklama üzerine basın toplantısı düzenleyen AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, "Bu sıfırı kim koydu niçin şimdi açıklıyorsunuz?" diye sordu. 

İl Başkanı Hüseyin Samani, il binasında düzenlediği toplantıda Başkan Mustafa Akaydın'a seçim döneminde yaptığı ve halkı kandırdığı vaatleri sordu. 

Seçim döneminde Akaydın'ın pervazsızca vaatlerini ve o sözlerini hayretlerle izlediklerini kaydeden Samani, "Başkan Akaydın'ın o vaatlerinin hiç birini yapamayacağını çok iyi biliyorduk. Akaydın insanlara umut verdi ve yapamayacağı sözler verdi. Bunların en önemlisi de afişlerde ve billboardlarda 100 bin kişiye iş istihdamı sözü verdi. Ama bir gazetenin köşesinde soruları cevaplayan Akaydın, bir vatandaşın sorusu üzerine orda bir yanlışlık olduğunu 100 bin değil 10 bin olması gerektiğini söylemiş. Şimdi Akaydın'a soruyorum hocam o 'sıfır' nerede?" diye konuştu.

Akaydın'ın, Türkiye'nin vitrini olan Antalya'nın belediye başkanı olduğunu unutmaması gerektiğini vurgulayan Samani, "Başkan vereceği vaatleri teker teker gözden geçirmeli ve atacağı adımları ona göre atmalıdır. Vatandaşa bedava elektrik ve elektrik faturası tarihe karışacak sözü verdi. Cevap olarak da ben güneşten faydalanalım sözünü söylüyor. Hocanın bu söylediklerini ve yaptıklarını esefle izliyoruz." şeklinde konuştu. 


(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.