Cipi park ederken 4 kişiye, otomobile ve direğe çarptı

Cipi park ederken 4 kişiye, otomobile ve direğe çarptı
Bursa'da, bir müşterisine ait cipi park etmek isteyen kişi, direksiyon hakimiyetini kaybedince

Bursa'da, bir müşterisine ait cipi park etmek isteyen kişi, direksiyon hakimiyetini kaybedince önce kaldırımdaki 4 kişiye çarptı, ardından karşı yöne geçerek resmi bir otomobile ve elektrik direğine çarparak durabildi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde henüz kimliği belirlenemeyen 16 CHT 40 plakalı cip sürücüsü, alışveriş yapmak için Arap Şükrü Sokağı'na gitti. Henüz kimliği belirlenemeyen bir işyeri çalışanı cipi park etmek istedi. çalıştırdığı cipin aniden hareket etmesiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otobüs durağında bekleyen Fatma Akbey (48), kızı Cemile Akbey (21), Belgin Ezgin (42) ve Remzi Hüseyinoğlu'na çarptı. Ardından karşıyöne geçen cip, Haluk Doğan (55) idaresindeki Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü'ne ait 16 YA 026 plakalı resmi otomobile çarptı, ardından elektrik direğine çarparak durabildi.

Kaza yerinde polis, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmakta zorluk yaşarken, kazaya sebep olan ve kimliği polis tarafından açıklanmayan cip sürücüsü çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.