BBP'liler, CHP'lileri mercek altına aldı

BBP'liler, CHP'lileri mercek altına aldı
Büyük Birlik Partisi(BBP), başta Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere CHP'li belediyelerin yapacağı icraatları mercek altına alacak.

Ülke gündemi ve partiye katılımlarla ilgili BBP Manavgat İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen BBP Antalya İl Başkanı Rasim Küçük, başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın olmak üzere CHP'li Konyaaltı, Muratpaşa, Döşemealtı, Gazipaşa, Manavgat, Akseki ve Kaş belediyelerinin yaptığı ve yapacağı yatırımları kamuoyu adına sıkı denetim altına alacaklarını ifade etti.

CHP'li belediye başkanı Akaydın'ın seçim öncesi seçim afişlerine astığı 'Yaparsa Hoca Yapar' sözündeki ince zeka esprisini 6 ay gibi kısa sürede bir bir gerçekleştirmeye başladığını belirten Rasim Küçük, bunun en güzel örneğinin geçtiğimiz günlerde yeni kurulan bir şirketin trilyonluk belediye ihalesini alması olduğunu ifade etti.

Küçük, Akaydın'ın Akdeniz Üniversitesi'ni yönettiği gibi Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni yönetmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi. Başta Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere CHP'li belediyelerde kadrolaşma duyumları ve ihalelerin partilere verildiği duyumları almaya başladıklarına dikkat çeken Küçük, Antalya için yapılan yatırımların halk yarına kazandırılması gerektiğini kaydetti. Küçük, "Yaparsa hoca yapar mantığıyla yapılan yatırımların takipçisi olacağız. CHP'li ilçe belediyeleri Antalya Büyükşehir Belediyesi endeksli çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Selda Bağcan, Onur Akın ve Nurettin Rençber'e konser verdiriyor, aynı sanatçılar Gazipaşa ve Manavgat'ta da konser veriyor. İş böyle olunca bazı ideolojiye mensup sanatçılar için belediyeler gelir kapısı oluyor. Sanatçılara konserlerde ne kadar para verildi ise kamuoyuna deklare edilmeli. Halktan toplanan verdiler bazı sanatçılara verilmemeli. " diye konuştu. 

BBP olarak hiç bir zaman halka rağmen siyaset yapmayacaklarını belirten Küçük, rahmetli genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun 29 Ocak 1993 yılında partileşerek yaktığı demokrasi meşalesinin ilelebet sürdüreceklerini söyledi. 

Küçük, AK Parti, MHP, DSP, DP ve ANAVATAN Partisi'nin Antalya'da CHP'li belediyelere karşı yapamadığı etkin muhalefeti 5 yıl süresince BBP'nin tek başına yapacağını kaydetti. 


(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.