Ahlâksızlıkta sınırları yok

Ahlâksızlıkta sınırları yok
Yerel seçimlerde “Yaparsa Hoca Yapar” diye afiş astıran CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 6 ayda Antalya gençliğinin ahlâkını çökertti. Akaydın, Avrupa ülkelerinde her yıl bu tarihlerde “Oktoberfest&

AHLAKSIZLIKTA SINIRLARI YOK - FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

İki gün süren sefahat aleminde su gibi alkol tüketilirken, alkolün etkisiyle ahlâksızlıkta sınır tanınmadı. Akaydın, İçki fıçısının tıpasını balyozla kırarak sefahat alemini başlattı. Alkol duvarını aşan Akaydın, daha sonra Alman revü kızlarıyla birlikte pistte kendini kaybetti.

Seçimlerde “Yaparsa Hoca Yapar” diye afiş astıran CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 6 ayda Antalya gençliğinin ahlâkını çökertti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa ülkelerinde her yıl bu tarihlerde “Oktoberfest” (Ekim Festivali) adı altında düzenlenen sefahati, bu sene Antalya’ya da taşıdı. İki gün süren sefahat aleminde su gibi alkol tüketilirken, alkolün etkisiyle ahlâksızlıkta sınır tanınmadı.

TIPAYI PATLATIP PİSTTE KENDİNİ KAYBETTİ
Akaydın, “Oktoberfest”in simgesi olan bira fıçısının tıpasını, Alman turistlerle birlikte balyozla kırarak sefahat alemini başlatırken, alkol duvarını aşan Akaydın’ın daha sonra Alman revü kızlarıyla birlikte pistte dans etmesi ise dikkat çekti. Siyasilerin bu tarz görüntüleri Avrupa ülkelerinde bile yadırganıyor ve büyük tepkilere sebep oluyor.

AHLÂKSIZLIK İÇİN HER TÜRLÜ ZEMİN HAZIRLANIYOR
Vakit’e konuşan Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Rasim Küçük, “Biz hayâ ettik, festivalin yapıldığı yere gitmedik. Ancak haberlerini aldım, anlatılanlara göre tam bir ahlâksızlık. Bunun eğlenceyle bir ilgisi yok, resmen Türk-İslâm ahlâkı ifsad ediliyor” dedi. Önceki başkan Menderes Türel döneminde insanların uluorta içki içmezken Akaydın’la birlikte ahlâksızlığın sokak ortasına taşındığını kaydeden Küçük, “Su dansları adı altında kızlı erkekli gençlerimizin ahlâkını bozmak için her türlü zemin hazırlanıyor. Akaydın’dan sonra, kendini bilen bir insanın ailesiyle Antalya’da gidip oturacağı, gezeceği bir mekân kalmadı. Ancak biz bunları dile getirince çağdışı oluyoruz. Bu yozlaşmanın önüne geçilmezse Antalya’da gençlik kalmayacak” şeklinde konuştu.

CHP VE MHP’LİLER NEREDEYSE TUVALETE BİLE BİRLİKTE GİDİYOR
Antalya’daki CHP’li belediyelerin yolsuzluklarıyla ilgili çok sayıda belge ortaya çıkarmalarına karşın, hiçbir işlem yapılmadığını ifade eden Küçük, bugün de CHP’li Konyaaltı Belediyesi hakkında yine milyarlarca liralık yolsuzluk belgesi açıklayacaklarını söyledi. Küçük, “Eğer savcılar bu açıklamamızı ihbar kabul edip harekete geçmezlerse, biz suç duyurusunda bulunacağız. Bu yolsuzluğun boyutu, Konyaaltı Belediye Başkanı’nın istifasını bile gerektirir” dedi. Akaydın’ın bu rahatlığının diğer partililerin umursamaz tavrından ve CHP’lilerle olan ilişkilerinden kaynaklandığını ifade eden Küçük, “CHP ve MHP’liler, il genel meclisinde neredeyse tuvalete bile birlikte gidiyor, inanılmaz bir ittifak var” şekinde konuştu. Yolsuzluk belgelerini açıklamamaları için kendilerine inanılmaz teklifler geldiğini de kaydeden Küçük, CHP’lilerin yolsuzluklarının bundan sonra da takipçisi olacaklarını söyledi.

ERTUĞRUL CESUR / VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.