Yahudiler yeniden Aksa'ya girmeye çalışıyor

Yahudiler yeniden Aksa'ya girmeye çalışıyor
Fanatik Yahudiler, Mescid-i Aksâ'ya baskın girişimlerinden vazgeçmiyor. Dünkü girişimleri başarısız olan fanatik Yahudiler, bugün yeni bir girişimde bulunuyorlar. El-Quds televizyonu, bugün bir milyon Yahudinin Mescid-i Aksâ'yı basmak ve Müslü

Samet DOĞAN bildiriyor/HABERVAKTİM

(Sayfanızı yenilemek için
F5 tuşuna basın)


Yahudi gruplar, dün kuşatma altına aldıkları Mescid-i Aksa'ya girmeye çalışıyor.

SAAT 16:46 
Mescid-i Aksâ'yı kuşatan tehlike henüz geçmiş değil. Fanatik Yahudileri hafta boyunca baskın girişimlerini sürdüreceklerini ilan etmişlerdi. Filistinli Müslümanlar Mescid-i Aksâ'da nöbetlerini sürdürürken, Habervaktim olarak biz de gelişmeleri sizlere anında duyurmaya devam edeceğiz.

SAAT 16:44 Siyonist askeri Kudüs'teki Şaafat Kontrol Noktası yakınlarında bıçaklayan Filistinlinin, Kudüs'ün Es-Selam bölgesinden 13 yaşında bir çocuk olduğu bildirildi

SAAT 16:40
Kudüs'teki Şaanat Mülteci Kampı'nda Filistinli bir gencin Siyonist askerlerden birini bıçaklamasının ardından, Filistinliler ile Siyonist işgal güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.


SAAT 16:30 
Mescid-i Aksâ'da nöbet tutan Filistinliler ikindi namazını edâ ettiler. Fanatik Yahudiler bugün de amaçlarına ulaşamadı ve şu ana kadar Mescid-i Aksâ'ya girmeyi başaramadılar. Aynı zamanda Filistinli önde gelen şahsiyetler Filistinlileri Mescid-i Aksâ'da nöbeti bırakmamaya çağırıyor.

SAAT 15:50
Kudüs'te ikindi ezanı okunuyor. Mescid-i Aksa'da, cemaat ikindi namazını kılmak için hazırlanıyor.

SAAT 15:39
Mescid-i Aksâ'yı korumak için caminin içinde bekleyen cemaatin nöbeti devam ederken Kudüs'te gergin bekleyiş sürüyor. Fanatik Yahudi gruplar Mescid-i Aksâ etrafında dolaşırken, Filistinliler Siyonist işgal güçlerini fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksâ'ya girmesine askeri destek vermemesi için uyarıyor.

SAAT 14:52
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Dr.Yusuf El-Karadavi, Arap ve İslam ülkeleri halklarına seslenerek önümüzdeki Cuma gününün "öfke günü" ilan edilmesini ve Mescid-i Aksa'ya destek gösterileri yapılmasını istedi.

SAAT 14:38
Fanatik Yahudilere karşı direniş devam ediyor. Mescid-i Aksa'nın içinde nöbet tutan cemaatin tekbir sesleri Kudüs semalarını inletiyor.

SAAT 14:17
Mescid-i Aksa'nın içinde nöbet tutanlardan İslami Hareket Kudüs İşleri Müsteşarı Şeyh Ali Ebu Şeyha Siyonist güçlerin Mescid-i Aksa'ya yiyecek ve içecek girmesini engellediğini bildirdi. Şeyh Ali Ebu Şeyha, işgal güçlerinin El-Mescidu'l-Kıbli'deki cemaatin abdest almaya ve tuvalete gitmesine dahi izin vermediğini belirtti.
SAAT 14:10
Mescid-i Aksa'nın içerisinde baskın girişimine karşı koymak için nöbet tutan Filistinliler yardım çağrısında bulundu.

SAAT 13:50
Siyonist Polis Genel Müfettişi Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarının kapatılmasını emretti.

SAAT 13:33
Siyonist gaspçılar, Es-Silsile Kapısı'ndan Mescid-i Aksa'ya yeniden girmeye çalışıyorlar. Siyonist işgal güçleri, İslami Hareket'in, Kudüs'ün Vadi'l-Cevz bölgesindeki gösterisini şiddet kullanarak dağıtmaya çalışıyor.


GELİŞMELER İZLENİYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.