Saltık ADD’yi de karıştırdı

Saltık ADD’yi de karıştırdı
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Onursal Başkanı Prof. Dr. Ahmet Saltık’ın “ilaç yolsuzluğu, evrakta sahtecilik, askerlikten yırtmak için gözden çürük raporu almış olmasına rağmen ehliyetinin bulunması ve araç kullanıyor olması, bir çok öğr

ALİ EYVAZ'IN HABERİ...

METRESE DUBLEKS DAİRE-HABERİ İÇİN TIKLAYIN

ONURSAL BAŞKAN'A BAK-HABERİ İÇİN TIKLAYIN

DAVA ARKADAŞLARINI DA FİŞLEMİŞ-HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Trakya Üniversitesi'nde görevde bulunduğu dönemde başörtüsü düşmanlığı yapan ve geçtiğimiz aylarda eşini terk ederek metresiyle birlikte yaşayan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Uzmanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Onursal Başkanı Prof. Ahmet Saltık’ın, 1977-78 yılında Elazığ'da görev yaparken evrakta sahtecilik yaptığı ve bu yüzden 3 ay hapis, 250 lira ağır para cezası ve 2 ay 15 gün memuriyetten uzaklaştırma cezası aldığının Vakit’te yayınlanması üzerine Atatürkçü Düşünce Derneği çalkalandı. Saltık’ın “ADD Onursal Başkanı” titrini kullanması, ADD’de rahatsızlığa yol açtı. 

BÜTÜN BUNLARI YAPMIŞ KİŞİ ONURSAL BAŞKAN OLABİLİR Mİ?
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Onursal Başkanı Prof. Dr. Ahmet Saltık’ın “ilaç yolsuzluğu, evrakta sahtecilik, askerlikten yırtmak için gözden çürük raporu almış olmasına rağmen ehliyetinin bulunması ve araç kullanıyor olması, bir çok öğrencisini defalarca fişlemiş olması, karısını terk ederek metresiyle yaşamaya başlaması” haberleri üzerine ADD Genel Merkezi tam anlamıyla şok yaşadı. Saltık’ın kişisel web sitesinde de kullanılan “ADD onursal başkanı” ibaresi dernekte büyük rahatsızlık oluşturdu.

ÇUHADAR: “BU ÖYLE KOLAY ALINAN BİR PAYE DEĞİL”
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreter Yardımcısı Elif Çuhadar, Saltık’ın ADD’nin onursal başkanı olmadığını ileri sürerek, “Onursal Başkanlık öyle kolay alınabilen bir paye değil. Derneğin herhangi bir şubesinin verdiği bir payenin böyle kullanılması, siz de takdir edersiniz ki iyi bir şey değil. Bir hatası varsa, o hatanın genel merkezle ilişkilendirilmesi doğru olmaz. Çünkü ‘Onursal Başkan’ denilen kişinin sorumluluğu çok ağırdır. ADD’de geçmişte görev almış her kişiye verilebilecek bir paye olmaması gerekir” dedi.

SALTIK HAKKINDAKİ İDDİALAR ADD’Yİ RAHATSIZ ETTİ
Trakya Üniversitesi'nde görevde bulunduğu sırada başörtüsü düşmanlığı yapan ve geçtiğimiz aylarda eşini terk ederek metresiyle birlikte yaşayan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Uzmanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Onursal Başkanı Prof. Ahmet Saltık'ın, 1977-78 yılında Elazığ'da görev yaparken evrakta sahtecilik yaptığı ve bu yüzden 3 ay hapis, 250 lira ağır para cezası ve 2 ay 15 gün memuriyetten uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıkmıştı.

SALTIK’TAN ONURSAL BAŞKANLIK İÇİN GERİ ADIM
Öte yandan Ahmet Saltık, ADD’nin “onursal başkanlık” payesine tepki gösterdiğini, buna rağmen neden kişisel web sitesinde “onursal başkan” ifadesinin halen kullanıldığını sorduğumuzda, “O zamanlar yazmıştık işte” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.