Başbakan'a ağır hakaret

Başbakan'a ağır hakaret
Vergi kaçırdığı tespit edildikten sonra 4,8 milyar lira ceza kesilen ve hisse satışındaki usulsüzlükler nedeniyle RTÜK’ten uyarı alan Doğan Grubu, Başbakan Erdoğan’a okuyucuları aracılığıyla hakaret etmeye başladı.

VATAN'DAN BEDİÜZZAMAN'A AĞIR HAKARETLER-TIKLAYINIZ

25 yıldır kan ve şiddetten beslenen ve Güneydoğu’da PKK ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptığı için terörün bitmesini istemeyen kesimleri zor durumda bırakan demokratik açılımla ilgili olarak Başbakan’ın Pakistan yolunda söylediği sözleri yayınlayan Hürriyet gazetesi, okuyucuları aracılığıyla Erdoğan’a hakaret etti. 

“ Erdoğan: Avrupa'dan PKK'lı grubun gelişi ertelendi” başlığıyla verdiği haberinde Hürriyet, Başbakan Erdoğan’ın Pakistan’a giderken uçakta gazetecilere söylediği sözleri yayınladı. Başbakan’ın sözlerini “Pakistan yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, Habur'dan Türkiye'ye giriş yapan 34 PKK'lının karşılama törenlerinde yaşananların halkta ciddi bir rahatsızlık yarattığına dikkat çekti. İsim vermeden DTP'nin bunu siyasi ranta dönüştürmek istediğini söyleyen ve ''Biz buna eyvallah diyemeyiz'' dedi” şeklinde haberleştiren Hürriyet, haberin altına bazı okuyucuların Başbakan’a yönelik çirkin ifadelerini de yayınladı. 

Başbakan’a yönelik hakaret yorumları yayınlayan Hürriyet’in M. Yakup Yılmaz isimli yazarı da Başbakan’a ‘şerefsiz’ diye çirkin ifadeler kullanmıştı. Aydın Doğan’ın sahip olduğu Hürriyet’in yanı sıra Vatan gazetesi de geçtiğimiz günlerde milyonların gönlünde taht kurmuş büyük İslam alimi Bediüzzaman Said Nursi’ye ağır hakaretler içeren yorumlar yayınlamıştı.




HABERVAKTİM.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.