Köşeye sıkışan Genelkurmay'ın belge pazarlığı

Köşeye sıkışan Genelkurmay'ın belge pazarlığı
“AK Parti’yi düşürme, Gülen cemaatini bitirme” belgesi ile ilgili şok gelişmeler üzerine köşeye sıkışan Genelkurmay'ın belge pazarlığı yaptığı iddia ediliyor.

“AK Parti’yi düşürme, Gülen cemaatini bitirme” belgesinin altındaki Albay Dursun Çiçek’e ait imzanın “ıslak” mı, “nemli” mi, yoksa “kuru” mu olduğunu tartışırken, Başkent Ankara'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. 

İddialara göre; “Genelkurmay Başsavcısı Askeri Hakim Albay Yavuz Şentürk, geçtiğimiz Cuma günü İstanbul’da İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin ile görüştü. Şentürk, belgede adı geçen 6 er ve erbaşın ifadeye çağırılmaması ricasında bulundu. Ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu talebi yerinde bulmayarak “ihtarlı davet mektubu”yla 6 er ve erbaşı ifade vermeleri için çağırdı. 
Aynı zamanda Genelkurmay Başkanlığı, Ergenekon savcılarından ıslak imzalı ihbar mektubunu istedi.
Ergenekon savcıları da buna karşılık kayıtların silindiği 35 bilgisayarı ve Genelkurmay Karargâhı’nda evrakların imha edildiği iddia edilen söz konusu tarihlerdeki kamera kayıtlarını talep etti.”

Kapalı kapılar ardında yaşanan bu yoğun trafikten önümüzdeki günlerde kamuoyuna nelerin yansıyacağı şimdilik merak konusu. 

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.