Islak imzayı imha plânı

Islak imzayı imha plânı
Albay Dursun Çiçek imzalı kirli plânı deşifre eden vatansever subay, hazırlanan 9 maddelik yeni plânı da ifşa etti... Yeni plânda, “ıslak imzalı belge”nin nasıl yok edileceği ayrıntılarıyla anlatılıyor.

YENER DÖNMEZ'İN HABERİ...

BELGELERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Kamuoyunda “AKP ve Gülen’i Bitirme Plânı” diye bilinen ve Albay Dursun Çiçek imzalı belgenin aslının ortaya çıkmasını sağlayan vatansever TSK subayı, cuntacıların Genelkurmay karargâhında yeni faaliyetler içerisinde oluğuna dair bir mektubu daha Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz’e gönderdi. “Sayın Savcım..” hitabıyla başlayan ve mektubuna “Ben ülkesini ve çalıştığı kurumu her şeyden üstün tutan bir TSK mensubuyum” şeklinde devam eden vatansever subay, daha önce geleceğini riske atarak “İrtica ile Mücadele ve Eylem Planı”na ait belgenin aslını gönderdiğini ifade ederek, Genelkurmay’da şu anda cuntanın her zamankinden daha yoğun bir faaliyet içerisinde olduğunu yazdı.

HARDDİSKLER TEMİZLENDİ
Vakit’in elde ettiği mektupta, daha önce Albay Dursun Çiçek imzalı belgenin orijinalini Ergenekon Savcılarına göndererek cuntayı deşifre eden vatansever subay, Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz’e gönderdiği ikinci mektupta tehlikenin boyutlarına dikkat çekti. Mektubunda Bilgi Destek Planı olarak bilinen İrtica ile Mücadele ve Eylem Plânı’nın hazırlayıcılarını tek tek sıralayan subay, plânın basına yansımasından sonra tüm bilgisayar harddisklerinin temizlendiğini belirtti.

ORG. SAYGUN’UN ÖZEL SEKRETERİ TAKİP ETTİ
Vatansever subay, mektubunda, “Bilgi Destek Plânı’nın (LAHİKA) basında yer almasını müteakip, belgenin hazırlanmasında kullanılan tüm bilgisayarlar temizlenmiş ve ilgili evraklar imha edilerek, kamuoyuna Genelkurmay Başkanlığı tarafından böyle bir çalışmanın olmadığı yönünde açıklama yapılmıştır. İmha süreci bizzat Org. Ergin Saygun’un Özel Sekreteri Kur. Alb. Uğur Berksun tarafından takip edilmiş, kendisi Bilgi Sistemleri İşletme Şubesi’ne giderek, söz konusu eylem plânının hazırlanmasında kullanılan 30709, 33746, 40077, 27238, 27229 ve 16693 BİM numaralı bilgisayarların harddisklerinin geri getirilemeyecek şekilde silinmesine nezaret etmiştir. Bu işlemde Alb. Şükrü Kısadere, Ütğm. Erhan Sakallı, Ütğm. Kazım Bozkurt, Bçvş. Mustafa Urhan ve Svl.Me. Rıfat Sülük görev almışlardır” dedi.

DURSUN ÇİÇEK’LE SINIRLI DEĞİL
Cuntanın faaliyetlerinin sadece Albay Dursun Çiçek’le kalmadığına vurgu yapan subay, mektubunda, karargâhtaki yapılanmanın kurduğu internet siteleri aracılığıyla yoğun bir propaganda işine girdiğine de işaret etti. Mektupta, “Cunta faaliyetlerinin daha açık bir şekilde ortaya çıkmasını ve bu plânların sadece Dursun Çiçek’in faaliyetleri ile sınırlı olmadığını göstermek istiyorum. Genelkurmay’da yürütülen psikolojik harekât faaliyetleri kapsamında, kamuoyunda daha önce de kısmen gündeme gelmiş olan internet faaliyetlerinin detaylarını paylaşmak ve bütün bu çalışmaların cunta aracılığı ile hiyerarşik bir yapıda gerçekleştirildiğini göstermek için Ek-A’daki belgeyi dikkatlerinize sunuyor ve tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.”

İLLEGAL FAALİYETLER AÇIK BİÇİMDE YAPILDI
“Bu belge, Genelkurmay tarafından yürütülen psikolojik harekât faaliyetleri için kullanılan internet sitelerinin kamuoyuna yansımasından sonra (Basında 35 adet internet sitesi yer almıştı. Hâlbuki bu sitelerin adedi 42’dir ve Ek-B’de sunulmaktadır.), bunların Genelkurmay’a ait olmadığını göstermek ve daha sonraki sızmaları engellemek maksadıyla hazırlanmıştır. Belgenin hazırlanmasında sızma olasılığı da dikkate alınarak çok özenli bir dil kullanılmıştır. Ancak belgenin son bölümünde “gri ve siyah propaganda faaliyetlerinin kurumdan bağımsız olarak devam ettirileceği ifade edilmiştir. Hâlbuki bundan önce bu illegal faaliyetler çok yoğun bir şekilde açıktan icra edilmekte idi.”

“ÖDEMELER KARTLARLA YAPILMAKTADIR”
“İnternet siteleri ile ilgili haberler medyaya yansıdıktan sonra, tüm siteler kapatılarak yeniden yapılandırılmıştır. Ekteki belgede görüleceği üzere, cunta aracılığı ile komuta katının görüş ve onayı alınarak, yeniden faaliyete geçirilmiştir. Komuta katının onayından sonra 35 site yerine 4 adet site ve bu adreslere yönlendirilen bir miktar alan adının alınması kararlaştırılmıştır. PH faaliyetleri, bu siteler üzerinden devam etmiştir. Ekte sunulan belgedeki ANDIÇ’ta da ifade edildiği gibi, Bilgi Destek Daire Başkanlığı’nda görevli Şube Müdürlerinin üzerine kredi kartları alınarak, ödemeler bu kartlar üzerinden yapılacak şekilde yeni alan adları temin edilmiştir. ANDIÇ’ta parafı bulunan Şb. Md.lerinin o dönemde yeni aldıkları kredi kartları ve yaptıkları ödemeler rahatlıkla banka kayıtlarından temin edilebilir. Örnek olarak ‘İlker Ziya Göktaş’ın bu görev için almış olduğu Ziraat Bankası’na ait olan 454.... ...........061 no’lu kredi kartı’ gösterilebilir.”

“TSK’YA TUTKUYLA BAĞLI BİRİSİYİM”
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne tutkuyla bağlı olduğunu ve amacının yıpratmak değil, cuntacılardan temizlenmesi olduğunu söyleyen subay, mektubunda, “Ben ülkesini ve çalıştığı kurumu her şeyden üstün tutan bir TSK mensubuyum. Ülkemi o kadar seviyorum ki; kendimi, ailemi meslekî kariyerimi ve geleceğimi riske atarak ‘İrtica ile Mücadele ve Eylem Planı’ belgesinin aslını gönderdim. Elde ettiğim belgelerin kamuoyuna yansımasından ve Adli Tıp Kurumu’nca da teyit edilmesinden sonra, yaptığım bu girişimin çok yerinde olduğunu kıymetlendirmekteyim. Amacım, tutku ile bağlı bulunduğum Türk Silahlı Kuvvetleri’ni yıpratmak değildir. Aksine, Silahlı Kuvvetler’in arkasına saklanarak, ülkemizin istikrar, güven ve demokrasisine kastedenleri deşifre etmek suretiyle ülkeme hizmet etmektir...” dedi.

TAKDİR, SAVCILARIN VE TÜRK MİLLETİNİN
Cuntayı ve faaliyetlerini deşifre eden vatansever subay, mektubunun sonunda “Takdir, Sayın Savcılarımızın ve yüce Türk milletinindir. Saygılarımla arz ederim” ifadelerini kullandı.

İŞTE O 9 MADDELİK PLAN
1) Mektuptaki belge ile ilgili olarak yazıcı, kalem, mürekkep vb. tali unsurları ön plana çıkararak, belgenin içeriğinden çok şekli unsurlarının kamuoyunda tartışılmasını sağlamak.
2) Belgenin gerçekliğini ortaya koyan kişi ve kurumları yıpratmak.
3) Belgeyi yayınlayan ve savunan gazete ve gazetecileri, belgenin gerçek olmadığına dair ikna etmeye çalışmak, ikna edemediklerini de yıpratmak.
4) Belgenin orijinalinin Askerî Savcılık aracılığı ile elde edilerek, Jandarma Kriminal’e göndermek suretiyle gerçek olmadığına dair rapor çıkarttırmak.
5) İmza makinesi gibi argümanlara sarılarak, kamuoyunda belgenin gerçekliğine olan inancı sarsmak.
6) Belgenin içeriğinden daha çok, gündeme geldiği dönemin kamuoyunda tartışılmasını sağlayarak, dikkatleri belgenin içeriğinden uzaklaştırmak.
7) Anayasa Mahkemesi’ne baskı yaparak, bir an önce ilgili maddedeki değişikliğin iptaline yönelik karar çıkarttırmak ve yargılama sürecini askerî yargıya taşımak suretiyle takipsizlik kararı verdirmek.
8) 28 Şubat sürecinde dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan’a imzalatılarak ihraç edilen 1000’in üzerinde TSK mensubu gibi TSK bünyesinde cadı avı başlatılarak, YAŞ kanalıyla büyük bir tasfiye yapmak.
9) Bu girişimler ile sonuç alınamaz ise Genelkurmay Askerî Savcılığı aracılığı ile suçluların sadece Alb. Dursun Çiçek ve birlikte çalıştığı alt kademe personel olduğu şeklinde karar aldırmak. Bu personelin olabilecek en hafif suçlar ile cezalandırılmasını sağlamak. Yargılama sürecinin, emir vererek çalışmaları başlatan ve yönlendiren komuta kademesine sıçramasına engel olmak.


Halkı yönlendirmek için illegal 42 internet sitesi kurmuşlar!

İkinci ihbar mektubunda Genelkurmay Başkanlığı Bilgi Destek Daire Başkanlığı tarafından kamuoyunu yönlendirmek maksadıyla illegal bir şekilde işletilen internet sitelerinin kurulduğu ortaya çıktı. Mektupta psikolojik harekât faaliyetleri için kullanılan 42 internet sitesinin basında yer alması üzerine, Genelkurmay’a ait olmadığını göstermek ve daha sonraki sızmaları engellemek maksadıyla yeniden faaliyete geçirildiği iddia ediliyor.

İŞTE O SİTELER:


İşte cunta aracılığı ile komuta katının görüş ve onayı alınarak yeniden faaliyete geçirilen korsan internet siteleri: http://www.irtica.org ve bu siteye yönlendirilen www.naksilik.com, www.geocities.com/fethullahgercegi, www.nursi.info, www.irtica.net, www.ozgurgenc.net ve bu siteye yönlendirilen www.genclik.info, www.gencizbiz.net, www.aslar.org ve bu siteye yönlendirilen www.askeriz.info, www.stratejik.info, www.tskasker.com, www.turkatak.gen.tr ve bu siteye yönlendirilen www.turkuz.info ve www.turkler.info, www.turkses.com ve bu siteye yönlendirilen www.turkeyturks.com, www.turksturkey.com, www.turkses.net, www.turkses.org, www.pkkgercegi.net ve bu siteye yönlendirilen www.pkkapo.com, www.apopkk.com, www.pkkgercegi.com, www.pkkgercegi.org, www.armenianreality.com ve bu siteye yönlendirilen www.turkishgenocide.net, www.turkishmassacre.com, www.terorveguvenlik.net ve bu siteye yönlendirilen www.terorizm.info, www.terorgercegi.com, www.terorveguvenlik.com, www.terorveguvenlik.org, www.greekmurderers.net ve bu siteye yönlendirilen www.members.tripod.com/camerian_volunteer, www.cameria.org, www.yunanli.com, www.pontuslu.com, www.gurbetciler.info ve bu siteye yönlendirilen www.turkuzbiz.org, www.hepimizturkuz.org, www.bizturkler.org

WEB SİTELERİNİ DE ANDIÇLAMIŞLAR
İhbar mektubuna göre Genelkurmay Başkanlığı 1. Destek Şube Müdürlüğü’nün, yerli ve yabancı yayın yapan internet sitelerini bile fişlediği ortaya çıktı. İhbar mektubuna eklenen andıç belgesinde orduyu yıpratmaya yönelik yayın yaptığı belirtilen internet siteleri tek tek fişlenmiş. Belgenin altında Topçu Albay Cemal Gökçeoğlu’nun imzası ve Kurmay Albay Dursun Çiçek’in ise adı yer alıyor. Belgede günlük olarak Türkçe yayın yapan 281 internet sitesi ile yabancı dilde yayın yapan 126 internet sitesinin fişlendiği görülüyor. Fişlenen internet sitelerinin karşısında ise irticacı, bölücü, Fettullahçı, AB yanlısı ve TSK karşıtı gibi ifadeler yer alıyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.