'Ahlaksız dizi'nin çekimleri durduruldu

'Ahlaksız dizi'nin çekimleri durduruldu
Yapımcı firma Süreç Film'den habervaktim.com'a yapılan açıklamada, "Çekimler durduruldu" denildi.

habervaktim'in 'Türk televizyonculuğu 40 yıldır çok şeyler gördü ama böylesi hiç olmadı' ifadeleriyle duyurduğu ATV'deki ahlaksız dizinin yayından kaldırılacağı belirtilmişti. Dizi ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Yapımcı firma Süreç Film tarafından habervaktim.com'a yapılan açıklamada, dizinin çekimlerinin durdurulduğu belirtildi.

Yaklaşık 2 yıl önce el değiştirip Çalık grubu'na geçen ATV ne din, ne ahlak, ne de insanlık ölçüsüne sığmayacak bir diziyi yayına sokmuştu.

Kanal D'nin yüksek rating alan dizisi Aşk-ı Memnu özentisinden yola çıktığı belli olan Nefes, Türk toplumunun değerlerini alt üst etti. Henüz 2 bölüm yayınlanan Nefes dizisi aile içindeki çarpık ilişkileri sahneleyen bölümleriyle Türk Televizyonlarının “en ahlaksız” yapımı olmaya aday gösterildi.

Ahlaksız dizinin yayına girmesinin ardından yaptığı haberler ile kamuoyunu uyarak habervaktim'in haberleri üzerine artan tepkiler sonunda hedefine ulaştı. Kanal yönetiminin önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmeler neticesinde diziyi yayından kaldıracağı belirtildi.

İLGİLİ HABER VE AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.